Facebook Messenger are noi functii grozave de astazi

Facebook Messenger noutati CraciunFacebook a anuntat in aceasta seara lansarea unor noi functii pentru aplicatia Facebook Messenger in ideea de a le oferi oamenilor mai multa distractie in timpul sarbatorilor de iarna si a conversatiilor cu diversi prieteni.

Incepem cu functia Photo Magic, aceasta oferindu-le utilizatorilor Facebook Messenger posibilitatea de a simplifica procesul de a trimite poze catre prieteni dupa diverse petreceri sau intalniri, el avand la baza un sistem de recunoastere faciala dezvoltat de catre Facebook.

Mai exact, Facebook Messenger cere acces la libraria noastra foto, analizeaza toate imaginile pe care le avem salvate in terminale, iar in baza analizei facute identifica prietenii care au conturi Facebook si ne afiseaza alerte pentru a le trimite pozele inregistrate de catre noi.

Facebook Messenger Photo Magic recunoastere prieteni poze

In continuare, Facebook Messenger ne ofera posibilitatea de a personaliza interfata de conversatii cu prietenii nostri, astfel ca putem alege culori diferite pentru bulele de conversatii pe care le vedem in aplicatie si chiar putem adauga pseudonime pentru prieteni.

In iOS este necesar doar sa apasati pe numele persoanei cu care aveti o conversatie si de acolo puteti modifica pseudonimul acelei persoane si culoare bulelor de chat, 15 culori fiind puse la dispozitie pentru utilizatori in momentul de fata, ele neputand fi modificate sau inlocuite cu altele.

Facebook Messenger noutati Craciun 1

Mergand mai departe, cei de la Facebook au creat o serie de emoticoane speciale care in momentul trimiterii afiseaza in interfata de chat fulgi de zapada, acestia cazand pe intregul ecran, peste toata conversatia purtata de catre utilizatori, functia fiind noau pentru Messenger.

Facebook Messenger Photo Magic recunoastere prieteni poze 1

In final cei de la Facebook au reimplementat si o functie ce are legatura cu avatarele prietenilor, acestea fiind transformate in celebrele globuri de Craciun care la miscare scutura fulgi de nea, iar animatia de mai jos prezinta cat se poate de bine ceea ce primim noi.

Facebook Messenger Photo Magic recunoastere prieteni poze 2

O parte dintre aceste schimbari sunt deja disponibile in aplicatia Facebook Messenger, in timp ce altele vor fi propagate in zilele urmatoare.