CEO-ul Disney lauda Apple TV 4

CEO Disney lauda Apple TV 4Bob Igen, CEO-ul celebrei companii Disney si membru al consiliului director al Apple, a declarat intr-un interviu recent ca Apple TV 4 are cea mai intuitiva interfata creata vreodata pentru un produs de acest gen lansat pana in momentul de fata pe piata.

Bob Iger are putere de decizie in ceea ce priveste evolutia companiei Apple pe termen scurt si lung si desigur ca stie intr-o anumita masura ce se dezvolta in Cupertino, Apple si Disney avand o puternica relatie de colaborare care a fost initiata in vremea in care Steve Jobs a vandut Pixar catre Disney.

Bob Iger este un fan al produselor Apple si inginerii sai au testat recent iPad Pro in premiera inaintea lansarii tabletei pe piata, astfel ca aceste cuvinte de lauda fata de Apple TV 4 nu ar trebui sa uimeasca pe cineva, ele avand rolul de a creste increderea consumatorilor in produs.

Apple TV 4 ruleaza noul sistem de operare tvOS creat de catre compania Apple special pentru al sau produs, insa nu toata lumea a fost chiar atat de entuziasmata de modul in care cei din Cupertino au modificat interfata oferita pentru vechiul model al Apple TV pana acum.

This may sound like a blatant commercial for Apple, but the Apple TV box and the interface that it provides is the best user experience I have seen, ever, for television users. As an intellectual property creator or as a content creator, that’s great news for us.

Apple a fost criticata serios pentru anumite aspecte din interfata Apple TV 4 si totul pe buna dreptate, asa ca declaratia CEO-ul Disney incearca sa mai linisteasca putin apele in SUA, asta pentru ca de Craciun multa lume isi va dori un Apple TV 4.