Lansarea iPhone 6C confirmata de un operator de telefonie mobila

iPhone 7C lansare aprilie 2016Lansarea iPhone 6C sau iPhone 7C a fost confirmata de un operator de telefonie mobila in cursul zilei de ieri, imaginea de mai sus stand dovada pentru planurile acestuia de a initia vanzarea noului smartphone dezvoltat de catre compania Apple.

Diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani au indicat faptul ca Apple ar intentiona sa lanseze iPhone 6C sau iPhone 7C in primele luni ale anului 2016, iar operatorul China Mobile confirma aceste informatii, indicand faptul ca terminalul va ajunge in magazine in luna aprilie.

China Mobile a confirmat si lansarea Samsung Galaxy S7 in luna martie, divulgand si diverse alte secrete ale unor producatori de telefoane mobile, insa Samsung si Apple conteaza cel mai mult, noile lor terminale urmand a fi in centrul atentiei in acea perioada dupa lansare.

Dupa cum probabil stiti deja, iPhone 6C sau iPhone 7C urmeaza sa aiba un ecran de 4 inch, o carcasa similara cu cea a iPhone 6, insa cu hardware care reprezinta o combinatie intre cel oferit de catre compania Apple in iPhone 5S si iPhone 6S, dar datele nu sunt sigure.

Avand in vedere ca zvonurile privind lansarea sunt confirmate de acest operator de telefonie mobila, putem trage concluzia ca si datele privind hardware-ul ar fi cat se poate de reale, insa ramane de vazut daca ele vor fi confirmate de catre compania Apple anul viitor sau nu.

Apple ar urma sa prezinte iPhone 6C sau iPhone 7C in cadrul unui eveniment care ar urma sa aiba loc in luna martie, foarte multa lume asteptand cu mare interes ziua.