Presupus prototip al iPhone 7 (Video)

prototip iPhone 7 videoIn clipul video de mai jos puteti vedea ceea ce pare a fi un presupus prototip al iPhone 7, cel putin conform celor care au creat materialul video cu o maiestrie demna de lauda, insa nu va entuziasmati prea tare deoarece vorbim doar despre un obiect menit sa traga atentia lumii.

Canalul video care a publicat acest clip video are un nume care sugereaza faptul ca este dedicat doar clipurilor video menita sa devina virale, deci nu va ganditi ca vedeti acum pentru prima oara iPhone 7, desi obiectul are multe dintre schimbarile zvonite de ceva vreme.

Vorbim desigur despre lipsa unui buton Home, despre o schimbare a design-ului carcasei si alte cateva modificari, insa ceea ce vedeti in clipul video de mai jos este nimic mai mult decat o regizare a unui moment gandit in prealabil de catre cateva persoane cu multa imaginatie.

Desi este posibil ca in urmatoarele luni sa vedem clipuri video care prezinta prototipuri ale iPhone 7, acesta nu este unul dintre ele si oriunde il veti vedea, trebuie sa stiti ca el este doar un fals facut pentru a atrage atentia persoanelor interesate de iPhone 7.