Primele carcase pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Plus

carcase Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 2Primele carcase pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus au aparut pe internet chiar in ajunul Craciunului, forma viitorului smartphone al coreenilor fiind dezvaluita de catre accesoriile create de unii producatori din China.

Aceste carcase pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 au fost produse in baza unor schite obtinute de la compania Samsung sau parteneri ai acesteia, deci ele ar trebui sa ofere o imagine cat se poate de clara cu privire la modul in care vor arata viitoarele terminale.

Din ceea ce se poate vedea in aceste imagini, Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus urmeaza sa aiba aproximativ aceleasi caracteristici de design precum predecesoarele lor, compaina Samsung neparand dispusa sa faca vreo schimbare din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy S7 Plus ar urma totusi sa fie vandut cu un ecran de 6 inch, cu 0.5 inch mai mare decat cel al iPhone 6S Plus si deocamdata nu se stie daca va exista un Samsung Galaxy S7 Edge, coreenii putand renunta la acest model al terminalelor proprii.

carcase Samsung Galaxy S7 si S7 Plus

Din pacate cei de la Samsung nu par sa fie dispusi sa ofere un look nou pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus, desi foarte multa lume a fost dezamagita de faptul ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge si nu venit cu o carcasa regandita.

Strategia coreenilor de la Samsung este de a pune accent mare pe hardware, Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus urmand a fi echipate cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 820 si Exynos Exynos 7420, ambele urmand a avea si 4 GB RAM.

carcase Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 1

In ceea ce priveste lansarea oficiala, zvonurile aparute pana acum indica faptul ca Samsung va prezenta Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus in preajma datei de 21 februarie, lansarea Samsung Galaxy S7 fiind confirmata pentru luna martie.

carcase Samsung Galaxy S7 si S7 Plus 3