Aplicatii alese pe spranceana de Apple pentru noul tau iPhone sau iPad

aplicatii alese Apple iPhone si iPadHand-picked Apps & Games este o noua sectiune de aplicatii lansata de catre compania Apple in App Store in cursul noptii trecute, ea continand cele aplicatii alese pe spranceana de catre cei din Cupertino pentru noii posesori de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri.

Sectiunea este impatita in doua categorii, in prima fiind listate cele mai bune aplicatii pentru noii posesori de iDevice-uri, in timp ce in a doua compania Apple listeaza cele mai bune jocuri pentru acesti utilizatori, asa ca veti avea parte doar de recomandari foarte bune.

Printre titlurile recomandate de catre compania Apple in sectiunea Hand-picked Apps & Games se numara si cateva dintre cele mai populare jocuri si aplicatii din App Store, ele generand sute de milioane de descarcari pana acum, unele titluri fiind oferite si la reducere.

Avand in vedere ca de cateva luni compania Apple creeaza sectiuni de acest gen doar cu aplicatii alese manual de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce veti descarca de acolo, alegerea voastra va fi una cat se poate de buna.

Sectiunea Hand-picked Apps & Games poate fi accesta din prima pagina a App Store.