Samsung Galaxy S7 ar putea avea iris scanner

Samsung Galaxy S7 iris scanner mai scumpSamsung Galaxy S7 ar putea veni cu o surpriza majora din partea companiei Samsung, coreenii pregatind o posibila implementare a unui scanner pentru iris in noile sale terminale, el urmand a aduce si o crestere a pretului de vanzare.

Conform unor informatii venite de la surse apropiate celor din Coreea de Sud, compania ar intentiona sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi irisul pentru deblocarea terminalelor in locul amprentei utilizate in momentul de fata in acelasi scop.

Desi de ani de zile se zvoneste ca Samsung va implementa un scanner pentru iris in terminalele sale, iata ca anul 2016 ar putea aduce marea schimbare, aceasta fiind o adevarata noutate demna de un flagship Android, insa deocamdata ea nu a fost confirmata.

Totusi, daca includerea unui scanner pentru iris, impreuna cu sistemul similar 3D Touch care va fi oferit fara vreun dubiu in 2016, va genera si o crestere a pretului de vanzare al Samsung Galaxy S7, atunci am putea asista la multe critici din partea utilizatorilor.

Anul trecut foarte multe persoane au fost nemultumite ca Samsung Galaxy S6 a fost vandut la un pret mai mare decat cel practicat pentru Samsung Galaxy S5, vanzarile noului terminal scazand in consecinta, iar acelasi lucru s-ar putea intampla cu Samsung Galaxy S7.

Desi utilizatorii isi doresc functii noi tot timpul, foarte putini sunt dispusi sa plateasca mai multi bani anual pentru ele, iar cei de la Samsung au aflat pe propria piele anul trecut ce inseamna o crestere de pret pentru clientii pe care ei ii au in vedere cand lanseaza produse.

Din punctul meu de vedere implementarea unui scanner pentru iris in Samsung Galaxy S7 este o idee foarte buna, insa cred ca ea ar trebui sa vina fara o crestere de pret, altfel coreenii ar putea avea din nou vanzari dezamagitoare pentru smartphone-urile proprii.