Samsung Galaxy S7 va fi produs in cantitati limitate

Samsung Galaxy S7 S7 Edge lansare limitataSamsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi lansate de catre compania Samsung in cursul anului 2016, iar pentru prima aparitie pe piata se pare ca un numar limitat de unitati ar fi pregatit de catre coreeni.

Mai exact, 5 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge ar urma sa fie produse de catre Samsung pentru lansarea ce ar trebui sa aiba loc in luna martie, 3.3 milioane de unitati fiind ale primului model si 1.7 milioane de unitati ale celui de-al doilea.

Samsung Galaxy S7 ar urma sa aiba un ecran de 5.2 inch, in timp ce Samsung Galaxy S7 Edge ar urma sa aiba un ecran de 5.5 inch, deci Samsung va pastra strategia de anul trecut, ba mai mult decat atat, intentioneaza sa pastreze neschimbat si design-ul celor doua produse.

In ceea ce priveste cantitatea initiala de terminale Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, vorbim despre un numar de unitati ce reprezinta mai putin de jumtate din cele 13 milioane de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de catre Apple in weekend-ul lansarii dispozitivelor.

Samsung Electronics Co Ltd, the world’s top smartphone maker, plans an initial production run of about 5 million of its upcoming Galaxy S7 smartphones. Samsung is planning to launch two different versions of its new flagship smartphone: a 5.2-inch flat-screen version, and a 5.5-inch, curved-screen version that will be called the ‘Galaxy S7 edge’.

Daca Apple comanda intre 60 si 80 de milioane de unitati ale iPhone-urilor noi pentru perioada lansarii si lunile urmatoare, cei de la Samsung au estimari mult mai conservatoare, in concordanta cu vanzarile pe care le genereaza in general terminalele proprii.

In aceasta idee, Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge sa inregistreze vanzari de mai putin de 5 milioane de unitati in primele saptamani dupa lansare, insa ramane de vazut in martie daca va exista cerere mai mare sau mai mica.