Carcasa pentru iPhone care se lumineaza la notificari

carcasa iPhone iluminare notificariSeidio LUMA este o carcasa pentru terminale iPhone disponibila de nu foarte mult timp pentru achizitie, ea oferindu-ne posibilitatea de a afla rapid cand avem o notificare primita in dispozitive, iar asta multumita ingeniozitatii creatorilor sai.

Mai exact, carcasa preia lumina emisa de catre LED-ul camerei iPhone-urilor noastre si se coloreaza pe intreaga sa lungime pentru a ne da de inteles ca am primit o notificare sau avem o notificare necitita in dispozitive noastre.

Carcasa vine si cu o serie de placute speciale care ne permit sa schimbam culoarea care este reflectata pe intreaga carcasa, asa ca putem avea parte de o culoare diferita in fiecare zi, persoanele din jurul vostru putand avea impresia ca va schimbati carcasele zilnic.

Pentru a oferi aceasta functionalitate, carcasa blocheaza complet flash LED-ul camerei terminalelor iPhone, insa creatorii sai au lasat o mica usa glisanta care acopera sau descopera LED-ul, astfel ca la nevoie putem inregistra rapid poze folosindu-l.

The case makes sure you don’t miss notifications by using your device’s LED camera flash to disperse colorful light throughout the clear body. This not only personalizes your device, but it also gives you an unparalleled case experience. The light is reflected through the back and sides, so you never have to worry about missing anything no matter how you set your device down.

Seidio LUMA este una dintre putinele carcase existente in lumea intreaga care poate oferi o asemenea functionalitate pentru terminalele iPhone in conditiile in care nu avem un LED frontal pentru notificari, ea putand fi cumparata din aceasta pagina la pretul de 17$, pretul de livrare in Romania nefiind inclus.

carcasa iPhone iluminare notificari 1