Prima Pagina iPhone Carcasa pentru iPhone care se lumineaza la notificari

Carcasa pentru iPhone care se lumineaza la notificari

carcasa iPhone iluminare notificariSeidio LUMA este o carcasa pentru terminale iPhone disponibila de nu foarte mult timp pentru achizitie, ea oferindu-ne posibilitatea de a afla rapid cand avem o notificare primita in dispozitive, iar asta multumita ingeniozitatii creatorilor sai.

Mai exact, carcasa preia lumina emisa de catre LED-ul camerei iPhone-urilor noastre si se coloreaza pe intreaga sa lungime pentru a ne da de inteles ca am primit o notificare sau avem o notificare necitita in dispozitive noastre.

Carcasa vine si cu o serie de placute speciale care ne permit sa schimbam culoarea care este reflectata pe intreaga carcasa, asa ca putem avea parte de o culoare diferita in fiecare zi, persoanele din jurul vostru putand avea impresia ca va schimbati carcasele zilnic.

Pentru a oferi aceasta functionalitate, carcasa blocheaza complet flash LED-ul camerei terminalelor iPhone, insa creatorii sai au lasat o mica usa glisanta care acopera sau descopera LED-ul, astfel ca la nevoie putem inregistra rapid poze folosindu-l.

The case makes sure you don’t miss notifications by using your device’s LED camera flash to disperse colorful light throughout the clear body. This not only personalizes your device, but it also gives you an unparalleled case experience. The light is reflected through the back and sides, so you never have to worry about missing anything no matter how you set your device down.

Seidio LUMA este una dintre putinele carcase existente in lumea intreaga care poate oferi o asemenea functionalitate pentru terminalele iPhone in conditiile in care nu avem un LED frontal pentru notificari, ea putand fi cumparata din aceasta pagina la pretul de 17$, pretul de livrare in Romania nefiind inclus.

carcasa iPhone iluminare notificari 1

 • iSteve

  E si pentru iPhone 5s

 • sandrasandra

  Oare…?

 • ScH

  Se vinde la Doraly

 • alexandru20

  Se vinde pe naiba la doraly

 • mishu

  E plin eBay cu asa ceva la cativa dolari cu transport gratuit doar ca ai nevoie de PayPal

 • VYC

  Eu folosesc ceva similar de cand a aparut ip 6s. Are bumper de aluminiu pt. protectie iar spatele este dintr-un plastic transparent. Can am notificari iar telefonul este pe masa sau chiar in mana se aprinde interesant acel plastic de pe spate.
  Tot de pe ebay este cumparata carcasa si surpriza la doar 4€ cu transport gratuit 😊

 • emylo

  O tâmpenie am cumpărat-o de pe aliexpress, a durat vreo 3 săptămâni pana a ajuns comanda.
  Nu luminează colorat ca în poze ci are albastru pe lateral iar când se aprinde ii alb de la led.
  Pe lângă asta dacă nu ai unghii mari numai poți folosi butonul de silențios iar la căști îți vor funcționa doar cele originale dacă bagi un alt cablu de exemplu cel de la boxe trebuie sa dai jos husa.
  Singura chestie bună ii ca îl protejează dacă îl scapi pe jos la colturi.
  Ii 1.32 lire pe aliexpress

 • FelipeNascimento

  De unde as putea sa o comand? Doar de pe eBay? Si daca da, platesc doar husa sau si transport?

 • Marius.Hdu

  Voi sunteti cu capul, cate reclame sunt pe acest site 🙂 pacat.