Prima Pagina iPhone IP-Box sparge orice cod de siguranta pentru iPhone

IP-Box sparge orice cod de siguranta pentru iPhone

IP-Box sparge cod siguranta iPhoneIP-Box poate sparge orice cod de siguranta pentru iPhone, iar asta aflam direct de la Homeland Security, una dintre importantele agentii de securitate din SUA, un agent al sau confirmand existenta unui dispozitiv care poate face exact ceea ce Apple nu vrea sa faca.

Informatia a fost divulgata ca parte a unui proces in care autoritatile americane au inercat cerut unui judecator sa oblige Apple sa acceseze datele din iPhone-ul unui inculpat, compania americana raspunzand ca ii este imposibil sa faca acest lucru daca un cod de siguranta este activ.

Problema poate fi rezolvata cu IP-Box, acest dispozitiv fiind capabil sa sparga un cod de siguranta pentru iPhone in doar 17 ore, iar la un pret de vanzare de 100 – 200 de dolari probabil vor exista destui hoti interesati sa faca o asemenea investitie pentru a fura terminale iPhone.

Problema cu IP-Box sta in faptul ca desi el poate sparge codurile de siguranta din 4 cifre setate de catre utilizatori, exista in acelasi timp si riscul ca procedura sa duca la o blocare completa a terminalului iPhone, acest lucru fiind recunoscut si de catre autoritatile americane.

U.S. Department of Homeland Security special agent David Bauer had testified in Djibo’s case that a “fairly new” device called an IP-Box can be used to “systematically attempt every passcode from 0000 to 9999.” But in the other case before the magistrate, Johnson noted, different federal prosecutors argued that the IP-Box is unreliable and could result in a “non-trivial risk of data destruction.”

Practic un hot care fura un iPhone poate folosi un dispozitiv precum iP-Box pentru a incerca sa obtina acces la terminal si sa il revanda daca acesta nu are Find My iPhone activat, insa exista in acelasi timp riscul ca terminalul sa se blocheze in timpul procedurii de brute force.

Pe de alta parte, dispozitivele precum IP-Box sunt inutile atunci cand utilizatorii folosesc coduri de siguranta din 6 cifre, acestea fiind mult mai greu de spart, iar inlocuirea lor cu parole din litere si cifre face procedura si mai complicata.

 • krakezu cty

  te salut zaone! ceva informatii de icloud ai?

 • iSteve

  Un tutorial cum spargi un deblochezi un device blocat iCloud ? 😊

 • qwerty99

  N-am inteles… Programul asta se cumpara cu 200$ ??

 • EMP83

  Nu este doar un software ci un dispozitiv hardware care un software gândit sa spargă aceste coduri.

 • FelipeNascimento

  Asta e o aiureala, nu ai cum sa spargi codul, dupa maxim 10 incercari iti sterge tot din telefon in cel mai rau caz, iar in cel mai bun dupa 3 incercari esuate, trebuie sa introduci amprenta.

 • Nu e aiureala si nici primul dispozitiv de acest gen. E facut special ca sa nu declanseze mecanismul de blocare.

 • mmoro

  Sunt tare curios daca mai ramân informații pe iPhone, in cazul in care l-ai pierdut si ștergi toate datele din iCloud de pe Windows de exemplu. Sau alte situații de genul ăsta…

 • KTA

  Fratilor, voi aveti iPhone ca sa il pierdeti?Ati platit o basca de euroi sa l achizitionati . Sa pierzi un iPhone, iPad= HANDICAPAT.
  DECI?DECI?????

 • Dan

  Simplu. Returnezi telefonul proprietarului și îl rogi să-l deblocheze. Procedura implică niște riscuri. Fracturi, contuzii, posibil și comă. Ce vă mai place să vă bucurați la lucrul altuia!

 • Dan

  Și atunci, de unde riscul de a bloca complet terminalul, @zaonero:disqus?

 • Dan

  Și totuși se poate întâmpla. Sunt destui posesori de iDevices “cu capul în nori” care pierd chiar și cheile de la mașină/locuință. Cunosc un caz concret. Apoi, poți fi victima unui furt. Deci? 🙂

 • Dan

  Dacă ești precaut și activezi opțiunea Erase Data, pe care o găsești în Settings->Touch ID & Passcode, nu e nevoie să-ți distrugi datele din iCloud, date pe care le poți apoi restaura pe un iDevice nou. În felul ăsta, după 10 încercări nereușite de deblocare, datele din telefon/iPad sunt complet distruse, dar rămân în iCloud.

 • frozenCore

  deci sparge coduri din 4 cifre au recunoscut” si ei .pai in 17 ore ma gandesc ca nu iti trebuie mare program sa incerci toate variantele din.din 4 cifre:/

 • frozenCore

  “IP-Box sunt inutile atunci cand utilizatorii folosesc coduri de siguranta din 6 cifre” deci ….not so genius bro:))

 • Mihai

  Nu ai înțeles, nu declanșează mecanismul de ștergere a datelor, nu se prinde terminalul ca încearcă cineva de mai multe ori codul de siguranță.

 • marius

  Exista si merge. Baga coduri cam la 3 secunde, are un display cu 4 digiti unde iti arata fiecare cod introdus si toate se fa cu cablul de incarcare. Cand gaseste codul, ramane pe ecran.

 • gheorghe

  Codurile de 6 cifre sunt mai greu de spart – nu imposibil . Atacul brut force o sa dureze mai mult .

 • rundown

  Da-l in foc ca ti-l recuperezi in 17 ore daca aveai activat find my iphone. In astea 17 ore ca sa fie spart codul, terminalul trebuie sa fie aprins nu? E logic… Plus ca daca are si vreun tweak din cydia care nu permite stingerea lui gen icaughtupro sau sau bioprotect ca sa mentina conexiunea de date activa, ce face nenea hotul? Ce optiuni are???

 • Cosmin T.

  @rundown: sa se ascunda intr-o cusca Faraday 😉

 • vlad

  Cred ca nu are rost sa se vorbeasca de asa ceva! Spargerea codurilor cu asemenea “scule” functioneaza doar pana la ios8.1… Nu stiu exact procentul de adoptie a ios9, dar cred ca depaseste 80%. Functioneaza pana la ios9.0.2 doar daca are jailbreak si se face in cateva secunde! Doar iphone 4 merge foarte bine spart cu asemenea “scule”. Eu detin MFC Box care, dupa parerea mea, e cel mai bun la ora actuala

 • Pingback: Iata gadget-ul ieftin care sparge codul de acces al iPhone in cateva secunde | iDevice.ro()