Face Swap Live inlocuieste fetele persoanelor dintr-o poza

Face Swap LiveFace Swap Live este o aplicatie disponibila in App Store pentru terminale iPhone, iPad sau iPod Touch, ea fiind creata special pentru a ne permite sa ne inlocuim fata cu ce a altei persoane sa a unui personaj predefinit disponibil in ea.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza sistemul care permite inlocuirea fetelor in timp real pentru persoanele care inregistreaza clipuri video, insa sistemul functioneaza la fel de bine si pentru pozele deja inregistrate cu diverse persoane din lumea reala.

Aplicatia are la baza un sistem special de recunoastere faciala si inlocuire doar a portiunii din cap care are trasaturile definitorii ale fetei, rezultatul final fiind nu doar interesant, ci si extrem de comic atat pentru noi cat si pentru prietenii cu care inregistram clipurile video.

Face Swap Live lets you switch faces with a friend or a photo in real-time. Record videos or photos of yourself swapping faces with a celebrity, friend or any fun picture from the internet or your phone. Unlike other apps that only can use static photos, this app switches faces live right from your camera’s video feed.

Face Swap Live este disponibila pentru DESCARCARE in format universal din App Store.