iPhone 6S – vanzari record, premiera in Romania

iPhone 6s record vanzari premiera RomaniaiPhone 6S si iPhone 6S Plus au inregistrat vanzari record de 13 milioane de unitati in doar 3 zile, cu 3 milioane de unitati mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut cand iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate pentru utilizatorii de pe glob.

Acest record de vanzari a adus pentru Romania o lansarea a iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru data de 9 octombrie, alte 39 de tari fiind incluse in al doilea val de lansari, unele dintre ele fiind pentru prima oara in aceasta “postura” destul de neobisnuita.

Romania a facut intotdeauna parte din al treilea val de lansari pentru terminale iPhone, asta desi ea facea parte din primul val de lansari pentru tablete iPad inca de acum doi ani de zile, iar Apple a decis sa extinda numarul de tari care se bucura de disponibilitatea noilor sale terminale.

iPhone 6S – record de vanzari, premiera in Romania

record vanzari iPhone 6S

Recordul de vanzari pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, dar si extinderea neobisnuita a numarului de tari in care terminalele sunt lansate in al doilea val, au la baza stocuri foarte mari de terminale pe care compania Apple le are in momentul de fata pregatite.

Cei de la Apple ar fi comandat un numar record de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru lansarea din acest an, iar actiunile lor par sa confirme din plin acest lucru, astfel ca din 9 octombrie terminalele ajung in premiera inclusiv in Romania.

In mod normal ne-am fi asteptat ca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania sa aiba loc undeva in cursul lunii noiembrie, asa cum se intampla din 2011 incoace, insa iata ca Apple a decis sa grabeasca putin lucrurile pentru a reusi sa vanda si mai multe terminale.

Ma bucur sa vad ca Romania se afla in premiera in al doilea val de lansari pentru terminale iPhone si sper ca schimbarea sa fie de bun augur, iar in viitor sa nu mai fim readusi la rangul anterior.