Descarcarile de aplicatii au crescut de Craciun

descarcari aplicatiiCraciunul a adus pentru dezvoltatorii de aplicatii o dublare a numarului de descarcari din magazinele virtuale de aplicatii, acestea fiind de 2.2 ori mai mari decat in oricare alta zi a lunii decembrie a acestui an.

Desi in mod normal descarcarile de aplicatii sunt mai mari in luna decembrie decat in alte luni ale anului, in ziua de Craciun numarul acestora a fost de pana la 2.2 ori mai mare decat in oricare alta a zi a acestei luni, cresterea fiind de asteptat, avand in vedere ca acelasi lucru se intampla anual.

In imaginea de mai sus puteti vedea diferenta dintre o zi normala a lunii decembrie si ziua de Craciun in care s-au dublat descarcarile de aplicatii, insa chiar daca vorbim despre o crestere in acest sens, asta nu inseamna si ca vanzarile au crescut la fel de mult precum ar parea al o prima vedere.

Once again, Christmas was the biggest day of the year for app downloads. On Christmas Day in 2015, Flurry tracked 2.2x as many app installs as on an average day in December. For app developers who scrambled to ship apps before the holidays and spent heavily on app marketing, it appears that the efforts have paid off!

Descarcarile de aplicatii cresc in mod obisnuit in aceasta perioada multumita numarului mai mare de activari de terminale mobile noi, iar chiar daca aici vorbim doar despre monitorizarea descarcarilor din SUA, situatia este cel mai probabil similara si in alte zone de pe planeta.