Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 va fi impermeabil, va avea antenele ascunse

iPhone 7 va fi impermeabil, va avea antenele ascunse

iPhone 7 impermeabil fara antene carcasaiPhone 7 va fi impermeabil si antenele sale vor fi ascunse in carcasa si marginile laterale, compania Apple rezolvand doua dintre plangerile majore pe care posesorii smartphone-urilor sale le-au avut de-a lungul anilor.

Vorbesc desigur despre faptul ca iPhone 7 va fi impermeabil desi cu exceptia iPhone 6S toate celelalte lansate inainte erau afectate de contactul cu apa, cel din urma fiind rezistent intr-o anumita masura, dar fara o confirmare oficiala din partea companiei Apple.

In ceea ce priveste antenele care sunt vizibile pe carcasa in partile superioara si inferioara, acestea urmeaza sa dispara, compania Apple creand un material compozit special care va permite ascunderea lor in noua carcasa gandita de catre designerii celor din Cupertino.

Antenele vizibile in carcasele iPhone 6 si iPhone 6S mi s-au parut si mi se par a fi unul dintre punctele slabe in design-ul celor doua produse si nu sunt singurul care are aceasta parere, insa incepand de anul viitor lucrurile se vor schimba, compania Apple pregatind ceva nou pentru utilizatori.

The upcoming new iPhone products are rumored to be water-proof and use new compound materials to hide the antenna, the paper said, adding Catcher’s supply is expected to account for 30-35% of the new iPhone’s shipments.

Nu se stie deocamdata ce schimbari va face Apple in structura interna a iPhone 7 pentru a-l face impermeabil, insa probabil va folosi in continuare garniturile care protejeaza porturile si spatiile libere dintre carcasa, aplicand o substanta rezistenta la apa si pe componentele importante.

Avand in vedere ca aceste doua schimbari sunt cerute de ceva vreme de catre utilizatori, dar si ca Samsung are de cativa ani smartphone-uri impermeabile, lansarea unui iPhone 7 impermeabil va reprezenta un mare pas inainte facut de catre compania Apple si cu siguranta acesta va fi unul dintre punctele cheie ale promovarii terminalului.

 • Silviu Branescu

  Si uite cum totusi Apple asculta de consumatori. Dupa bendgate iphone 6 plus au facut 7000 series AI, dupa aceste antene acuma rezolva si acest lucru, s-a vrut 4k au bagat, se vrea impermeabil se baga…si mai zicea lumea ca nu asculta bla bla bla. Sper sa asculte si de cei 16 gb storage ca spatiu de baza si sa sara si ei la 32 gb 64 si 128

 • MariusR.

  Pentru cei 16 gb ai 50 gb in cloud la .99$/luna

 • Silviu Branescu

  corect dar totusi nu poti filma 4k in icloud direct sau poze sau aplicatii etc

 • ciuciu

  Deci, iph 6 are un design de cacao, nu mi place aproape deloc. Sa moara bibi de nu imi pare rau ca am renuntat la 5s… are cel mai spectaculos design si arata ca un produs premium in adev. sens al cuvantului. Paleta 6 e ca un ipad sub forma de telefon. Te’n cap de gay bine ca le-ai facut si rozeee.

 • Silviu Branescu

  copy paste ? parca ai mai scris odata asta acum cateva saptamani

 • ciuciu

  Suferi de deja vu… ?

 • ciuciu

  Sau filmezi 4k pe 16gb by default la 1000 coco . He ?

 • blabla

  cine e bibi ?

 • ScH

  Cine e Bibi ??
  Cuscru de cumătru vitreg cu ciuciu !

 • ciuciu

  Evident :)))

 • Attilar1

  MariusR. 50 GB spatiu este doar 0,99€ de ceva vreme…

 • Pingback: iPhone 7 are buton Home tactil, este rezistent la praf si apa | iDevice.ro()