Iata cata lume foloseste Game Center

utilizatori totali Game CenterGame Center este un sistem creat de catre compania Apple cu aproximativ 5 ani de zile in urma, el fiind gandit pentru a le permite posesorilor de iDevice-uri sa se laude cu realizarile din diversele aplicatii sau jocuri care folosesc acest sistem.

Game Center nu a fost promovat chiar atat de mult de catre compania Apple, insa chiar si asa sistemul are nu mai putin de 405.5 milioane de utilizatori in lumea intreaga in momentul de fata, cifra fiind oferita de catre compania Apple chiar in aplicatie.

Vorbim despre 405.5 milioane de iDevice-uri functionale care sunt logate intr-un Apple ID si au intrat macar o data in ultima saptamana in aplicatia Game Center, cifra fiind una colosala daca ne gandim ca nu toti cei care detin iPhone sau iPad acceseaza aplicatia Game Center.

Mai important decat atat este faptul ca vedem acum o prima cifra oficiala de la Apple si actualizata in timp real care ne spune cate iDevice-uri sunt active si logate in sistemul Game Center, niciuo alta aplicatie nefiind capabila sa ofere asemenea detalii pentru noi.

In baza acestui numar de utilizatori activi in Game Center se pot face estimari cu privire la numarul total de iDevice-uri active in lumea intreaga, cu privire la numarul de terminale logate in iCloud, etc, asta atat timp cat Apple va mai afisa respectiva cifra in mod public.

Acestea fiind spuse, peste 405 milioane de iDevice-uri sunt active in Game Center. Al tau mai este ?