RCS & RDS scade preturile Fiberlink, lanseaza Digi Net Mobil Activ

Digi Net Mobil Activ preturi fiberlinkRCS & RDS a confirmat astazi printr-un comunicat de presa reducerile de pret pentru internetul Fiberlink, asa cum v-am spus cu doar cateva zile in urma, insa a anuntat si lansarea abonamentelor Digi Net Mobil Activ si Digi Net Mobil Activ Plus pentru clienti.

Incepem cu reducerile de preturi pentru abonamentele de internet Fiberlink, clientii noi persoane fizice beneficii de de reduceri de pana la 10 LEI pentru costul lunar al abonamentelor Fiberlink 300, Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 daca incheie contracte in punctele de prezenta ale companiei.

De aceasta oferta vor putea beneficia si clientii existenti ai RCS & RDS, conditiia fiind ca ei sa viziteze unul dintre punctele de prezenta ale companiei si sa prelungeasca contractul existent cu o perioada de 12 luni sau 24 de luni, oferta existand pentru ambele optiuni.

Probabil unii dintre voi stiau deja, insa in functie de abonamentul pe care il aveti, cei de la RCS & RDS va ofera si spatiu gratuit in Digi Storage pentru stocarea de fisiere.

Lista noilor abonamente Fiberlink:

Tip serviciu

Viteza de pana la:

Spatiu de stocare
Digi Storage inclus

Tarif lunar

(TVA inclus)

Download

Upload in reteaua
Digi Net si in Internet

Digi Net Fiberlink 300

300 Mbps

100 Mbps

29 Lei

Digi Net Fiberlink 500

500 Mbps

200 Mbps

20 GB

39 Lei

Digi Net Fiberlink 1000

1000 Mbps

200 Mbps

50 GB

45 Lei

Separat, cei de la RCS & RDS au lansat abonamentele Digi Net Mobil Activ si Digi Net Mobil Activ Plus, ambele fiind complementare abonamentelor de internet fix sau telefonie mobila, ele oferind trafic de internet in retelele 3G si 4G ale Digi Mobil.

Mai exact, Digi Net Mobil Activ ofera pentru 10 lei pe luna 5 GB de trafic in reteaua 3G si 10 GB de trafic in reteua 4G, in timp ce Digi Net Mobil Activ Plus ofera pentru 20 de lei pe luna 10 GB de trafic in reteaua 3G si 20 de GB de trafic in reteaua 4G.

Aceste abonamente vin impreuna cu modem-uri, cel 3G fiind oferit gratuit inchirie, in timp ce pentru cel 4G trebuie platita o taxa lunara de 5 lei.

Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.


RCS & RDS reduce semnificativ tariful serviciului Digi Net Fiberlink si introduce pachete noi pentru serviciul Digi Net Mobil

Incepand de astazi, 8 ianuarie 2016, RCS & RDS reduce tarifele serviciului de internet Digi Net pentru clientii noi persoane fizice cu pana la 10 lei/luna pentru pachetele de servicii Digi Net Fiberlink 300, Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000, ajungand astfel la tarife lunare cuprinse intre 29 lei si 45 lei (TVA inclus). In acelasi timp, compania anunta noile pachete din oferta Digi Net Mobil denumite Digi Net Mobil Activ si Digi Net Mobil Activ Plus cu preturi de 10 lei/luna (TVA inclus), respectiv 25 lei/luna (TVA inclus) care le vor permite utilizatorilor sa navigheze pe internet la viteze 3G si 4G.

Persoanele fizice care contracteaza unul dintre noile servicii din oferta de internet fix Digi Net, platesc pentru Digi Net Fiberlink 300doar 29 lei/luna (TVA inclus), redus de la 39 lei/luna (TVA inclus), acestia putand naviga pe internet cu viteze de download de pana la 300 Mbps. Serviciul Digi Net Fiberlink 500 va costa 39 lei/luna (TVA inclus) de la 45 lei (TVA inclus) si le ofera utilizatorilor viteze de download de pana la 500 Mbps. Pentru un tarif de doar 45 lei/luna (TVA inclus) de la 55 lei/luna (TVA inclus), clientii noi beneficiaza de  viteze de pana la 1000 Mbps daca se aboneaza acum la Digi Net Fiberlink 1000.

De asemenea, si clientii existenti vor putea sa beneficieze de noua oferta daca solicita schimbarea tipului de serviciu furnizat in prezent sau daca isi prelungesc contractul de servicii de internet fix Digi Net cu 12 sau 24 de luni.

In functie de tipul de abonament ales, clientii vor avea acces fara costuri suplimentare in Digi Storage, serviciul de stocare, partajare si organizare a datelor personale in cloud.

Totodata, compania anunta astazi, noile pachete de servicii Digi Net Mobil care ofera clientilor flexibilitate, fiind o solutie complementara serviciului Digi Net Fiberlink. Astfel, clientii existenti persoane fizice, abonati la un serviciu fix sau mobil din portofoliul Digi, pot opta pentru unul dintre urmatoarele tipuri de abonamente valabile pe perioada contractuala de 12 sau 24 de luni: Digi Net Mobil Activ, la doar 10 lei/luna (TVA inclus) cu trafic de date mobile de 5 GB in reteaua 3G si 10 GB in reteaua 4G siDigi Net Mobil Activ Plus, la pretul de 20 lei/luna (TVA inclus) cu 10 GB in reteaua 3G si 20 GB in reteaua 4G. Modemul USB 3G necesar pentru conectare este oferit in chirie promotionala cu reducere 100% (0 lei), iar modemul USB 4G  in chirie la pretul de 5 lei/luna (TVA inclus).

Utilizatorii care nu au niciun serviciu Digi, platesc 15 lei/luna (TVA inclus) pentru Digi Net Mobil Activ si 25 lei/luna (TVA inclus) pentru Digi Net Mobil Activ Plus. Modemul USB 3G este oferit in chirie la pretul de 5 lei/luna (TVA inclus), iar pentru modemul USB 4G, clientii platesc 10 lei/luna (TVA inclus).
Serviciul Digi Net Mobil poate fi furnizat atat prin achizitionarea unui modem USB cat si a unui SIM. Clientii beneficiaza de viteze de acces de pana la 21,6 Mbps in reteaua 3G si de pana la 150 Mbps in reteaua 4G. Cantitatea de trafic disponibila in reteaua 4G poate fi consumata integral in aceasta retea sau, in masura in care sunt utilizatate ambele retele, in 3G pot fi consumati maxim 5 GB sau 10 GB in functie de pachetul achizitionat, urmand ca diferenta pana la 10 GB respectiv 20 GB sa poata fi utilizati in reteaua 4G.

Dupa consumarea traficului la viteze superioare inclus in fiecare pachet, utilizatorul va putea utiliza in continuare serviciul de internet mobil cu trafic nelimitat la viteze diminuate.

Detalii suplimentare privind aria de acoperire a serviciului Digi Net Fiberlink,  a retelelor 3G si 4G, precum si conditiile in care pot beneficia de ofertele companiei, pot fi obtinute apeland Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezinta prefixul judetului, iar pentru Bucuresti, 031 400 4414, in orice magazin Digi sau Punct de prezenta RCS & RDS si pe site-ul http://www.rcs-rds.ro.