CES 2016: ASUS MB169C+ – primul monitor portabil USB-C

ASUS MB169C+ASUS MB169C+ a fost prezentat astazi in cadrul CES 2016 de catre compania ASUS si vorbim despre primul monitor portabil USB-C lansat pe piata, el fiind compatibil inclusiv cu MacBook 12 inch vandut de catre Apple inca de anul trecut.

ASUS MB169C+ are un singur cablu de incarcare si un stand special care permite transportarea sa oriunde are utilizatorul nevoie, portul USB-C facilitand conexiunea cu dispozitivele compatibile fara a necesita utilizarea vreunui alt tip de cablu care sa ofere continut video produsului celor de la ASUS.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata ASUS MB169C+, monitorul avand un ecran cu diagonala de 15.6 inch, rezolutie 1080p, tehnologia IPS fiind cea aleasa de catre compania ASUS pentru a oferi culori cat se poate de clare si unghiuri de vizibilitate cat mai bune.

ASUS MB169C+ are o grosime de doar 8.5mm si o greutate de 816 grame, deci este mai usor decat un laptop si impreuna cu un ultrabook nu va adauga foarte multa greutate in geanta pe care o veti folosi pentru a-l purta cu voi oriunde aveti nevoie de el.

Deocamdata cei de la ASUS nu au anuntat pretul de vanzare pentru ASUS MB169C+, insa se speculeaza ca el ar urma sa fie mai mare de 300 de dolari in SUA.