Cum schimbi interfata Control Center in iOS 9

EucnideDaca te-ai intrebat vreodata cum poti schimba interfata Control Center in iOS 9, ei bine astazi am pentru tine tweak-ul Eucnide care a fost gandit special pentru a ne permite sa facem acest lucru direct din terminalele noastre.

In imaginea alaturata puteti vedea cum ar putea arata interfata Centrului de Control dupa instalarea Eucnide in iOS 9 pe iDevice-urile noastre, el putand afisa inclusiv un task switcher pentru a inchide rapid aplicatiile pe care nu le mai dorim deschise in background.

Separat Eucnide are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, iar prin el putem personaliza butoanele afisate in Control Center, meniurile care sunt vizibile sau nu pentru noi in utilizarea zilnica si multe, multe alte schimbari de care putem beneficia in terminale.

Eucnide is a redesigned Control Center view which brings a new beautiful view with added features to the control center. By swiping up you’ll access an app switcher in which you can switch to any app you’ve previously opened. If you swipe again you’ll get the music view where you can control media being played.

Eucnide este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.