CES 2016: ili traduce in timp real tot ce spui

illi traduceriilli este un wearable prezentat in cadrul CES 2016 si dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, el este capabil sa faca traduceri in timp real pentru conversatii, dar asta fara a necesita existenta unei conexiuni de internet.

Practic illi poate fi purtat la gat de catre utilizator, iar la apasarea unui buton dispozitivul inregistreaza tot ceea ce spune utilizatorul, recitand mai apoi cuvintele intr-una dintre cele trei limbi pe care le intelege si pe care le poate traduce.

Engleza, chineza si japoneza sunt limbile pe care illi le stie deocamdata si le poate traduce fara o conexiune de internet, iar dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, traducerea se face extrem de rapid si destul de exact daca ne ghidam dupa reactiile persoanelor.

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansat illi pe piata sau la ce pret ar putea fi vandut de catre producatorii sai, insa el este un mare pas inainte facut pentru lansarea de dispozitive de mici dimensiuni care sunt capabile sa faca traduceri pe loc.

https://www.youtube.com/watch?v=B6ngM0LHxuU