CES 2016: Parrot Disco – drona avion (Video)

Parrot disco drona avionParrot este prezenta la CES 2016 cu o noua drona, insa de aceasta data nu vorbim despre formatul clasic de quadricopter, ci despre o drona care are forma unui avion si care se dovedeste a fi mult mai interesanta decat v-ati fi imaginat.

Parrot Disco are aripi care pot fi detasate de catre posesori, dar si o elice montata in spatele aparatului, un software special permitandu-i sa isi ia zborul automat in momentul in care utilizatorul ii face vant din mana asa cum arunca un avion de hartie normal.

Partea cea mai buna a acestui aparat este ca el poate zbura timp de 45 de minute in loc de 15 – 20 cat zburau dronele din seria AR, iar daca sunteti incepator, software-ul este gandit sa va ignore comenzile daca exista riscul ca avionul sa se prabuseasca.

In final, Disco are o camera de 12 megapixeli montata in bot si daca sunteti interesati sa il cumparati, ei bine va trebui sa mai asteptati deoarece deocamdata Parrot nu a anuntat detalii cu privire la disponibilitatea sa pe piata sau pretul de vanzare.