Primele clone MacBook 12 inch apar la CES 2016

HP EliteBook Folio 2016CES 2016 este scena in care foarte multe accesorii pentru produse Apple sunt prezentate, insa in acelasi timp este si scena in care isi fac aparitia unele clone ale produselor AppleHP EliteBook Folio 2016 fiind unul dintre aceste produse.

In imaginea alaturata aveti prezentat HP EliteBook Folio 2016 al celor de la HP si puteti observa ca vorbim despre o copie destul de fidela a MacBook 12 inch, imaginea de mai jos stand drept dovada a punctelor similare pe care cele doua produse le impartasesc.

Spre deosebire de MacBook 12 inch, HP EliteBook Folio 2016 are incluse doua porturi USB-C si este disponibil inclusiv intr-o versiune cu ecran 4K, deci HP poate oferi specificatii mai bune decat compania Apple, desi ele vin cu un pret pe masura componentelor incluse in produs.

Era de asteptat ca un produs precum HP EliteBook Folio 2016 sa isi faca aparitia pe piata si el nu va fi singurul care va avea un design similar cu cel al MacBook 12 inch, insa cei de la HP au reusit sa isi faca produsul chiar mai subtire, totul pentru doar 999 de dolari, in versiunea de baza.

macbook 12 inch