CES 2016: Lenovo Yoga 900S – cel mai subtire si usor laptop 2 in 1

Lenovo Yoga 900SLenovo Yoga 900S este, conform companiei Lenovo, cel mai subtire si mai usor laptop 2 in 1 existent pe piata, utilizarea procesoarelor Intel Core M permitand reducerea grosimii carcasei laptop-ului, asta teoretic fara a afecta foarte mult performantele si autonomia bateriei produsului.

Lenovo Yoga 900S, dupa cum v-am spus mai sus, este un laptop care poate fi transformat intr-o tableta si in aceasta categorie el este cel mai subtire si mai usor dispozitiv de acest gen cu o greutate de doar 997 de grame, si o grosime de doar 12.7mm pe majoritatea suprafetei.

Lenovo Yoga 900S are un ecran QHD de 12.5 inch care permite utilizarea unui stylus, carcasa fiind facuta din fibra de carbon pentru a reduce greutatea, ecranul fiind prins de carcasa cu un mecanism similar celor folosit pentru ceasurile inteligente.

Lenovo Yoga 900S este fratele mai mare al Lenovo Yoga 900 si diferentele dintre ele nu sunt chiar atat de mari la o prima vedere, desi hardware-ul este mai bun si dimensiunile sau greutatea au fost mult reduse pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna.

Lenovo Yoga 900S urmeaza sa fie lansat pe piata la un pret de 1099 dolari, mult mai scump decat cel mai ieftin MacBook Air, dar cu un pret apropiat de laptop-urile care pot fi transformate in tablete.