CES 2016: LG a lansat un nou MacBook auriu

LG Gram 15LG Gram 15 a fost prezentat la CES 2016 de catre compania LG si dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol, vorbim despre un nou MacBook auriu, acesta avand totusi un ecran de 15 inch in locul celui de 12 inch oferit in produsele reale ale Apple.

LG Gram 15 seamana foarte mult cu un MacBook 12 inch al companiei Apple, exact precum se intampla si in cazul HP EliteBook Folio 2016, doar ca LG le ofera utilizatorilor un ultrabook cu ecran mai mare, insa grosime si greutate reduse, demne de titlul pe care il poarta produsul.

LG Gram 15 are o greutate de 979 de grame si o grosime de 15mm, deci vorbim despre un produs care nu este doar usor, ci este si foarte subtire, astfel ca portabilitatea este cuvantul cheie in aceasta situatie, performantele neavand de suferit in ciuda dimensiuniloe demne de lauda.

LG Gram 15 ofera o autonomie de pana la 7 ore multumita procesoarelor Intel Core i5 si i7 de ultima generatie, el avand desigur si port USB-C implementat, pachetul complet fiind extrem de interesant, chiar daca vorbim despre o noua clona MacBook ce deocamdata nu are pret.

LG Gram 15 1

LG Gram 15 2