Prima Pagina CES 2016 CES 2016: LG a lansat un nou MacBook auriu

CES 2016: LG a lansat un nou MacBook auriu

LG Gram 15LG Gram 15 a fost prezentat la CES 2016 de catre compania LG si dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol, vorbim despre un nou MacBook auriu, acesta avand totusi un ecran de 15 inch in locul celui de 12 inch oferit in produsele reale ale Apple.

LG Gram 15 seamana foarte mult cu un MacBook 12 inch al companiei Apple, exact precum se intampla si in cazul HP EliteBook Folio 2016, doar ca LG le ofera utilizatorilor un ultrabook cu ecran mai mare, insa grosime si greutate reduse, demne de titlul pe care il poarta produsul.

LG Gram 15 are o greutate de 979 de grame si o grosime de 15mm, deci vorbim despre un produs care nu este doar usor, ci este si foarte subtire, astfel ca portabilitatea este cuvantul cheie in aceasta situatie, performantele neavand de suferit in ciuda dimensiuniloe demne de lauda.

LG Gram 15 ofera o autonomie de pana la 7 ore multumita procesoarelor Intel Core i5 si i7 de ultima generatie, el avand desigur si port USB-C implementat, pachetul complet fiind extrem de interesant, chiar daca vorbim despre o noua clona MacBook ce deocamdata nu are pret.

LG Gram 15 1

LG Gram 15 2

 • RaduD

  E remarcabil ca LG face un obiect asa frumos, dar nu inteleg de ce trebuie sa semene in asa multe detalii cu un produs Apple. Asta e cumva reteta succesului…?

 • disqus_DPH51pchVl

  E ceva firesc. Lumea s-a obisnuit cu asta

 • Alex :D

  Nu chiar, Galaxy S6 nu a fost un succes.
  Ei nu au ideii de design si se ”inspira” de la Apple.
  Ca sa nu se înțeleagă greșit, nu am zis ca Apple nu se ”inspira” de la competiție, dar in nici un caz nu ca ei.

 • Chatagra

  @zaone eu zic ca e mai degraba o clona de macbook air pt ca are mai mult de un port usb .

 • calin

  Nu se compara lg’u cu macbookul … Nimic nu se compara cu macbookul !! 👌🏼👍🏼 pace

 • frozenCore

  Oare cati se sinucid ,deprimati din cauza “toti copieaza apple,leave them alone”:))