Asa arata Samsung Galaxy S7 – VIDEO

arata Samsung Galaxy S7Samsung Galaxy S7 se apropie incet, dar sigur, de prezentarea oficiala si daca erai curios sa afli cum arata Samsung Galaxy S7 inainte ca el sa fie demonstrat lumii intregi, ei bine din clipul video de mai jos poti afla.

Acest clip video a fost realizat in baza unor schite pe care parteneri ai companiei Samsung le au in momentul de fata pentru a sti cum arata Samsung Galaxy S7 in ideea de a produce unele componente pentru ele, anumiti producatori de accesorii obtinandu-le in avans.

In baza specificatiilor existente in momentul de fata, Samsung Galaxy S7 va fi cu 1mm mai gros decat Samsung Galaxy S6 pentru a acomoda o baterie de capacitate mai mare, ecranul urmand a avea in continuare diagonala de 5.1 inch, el fiind curbat in sus spre marginile laterale.

Desi Samsung Galaxy S7 nu va avea USB-C si va folosi in continuare tehnologia micro-USB pentru transferul de date sau incarcare, partea buna este ca Samsung Galaxy S7 va avea slot microSD pentru a introduce carduri ce permit extinderea memoriei disponibile pentru salvarea de continut.

Desi nu trebuiau sa existe diferente intre Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus in ceea ce priveste design-ul, se pare ca in cazul celui de-al doilea smartphone camera nu mai iese la fel de mult in exteriorul carcasei, aceasta noutate fiind imbucuratoare pentru multi.

In clipul video de mai jos puteti vedea si cum arata Samsung Galaxy S7 Plus, compania Samsung parand sa separe linia Edge de linia de terminale obisnuite, astfel ca in februarie, cand ar trebui sa fie prezentate cele doua dispozitive, nu ar trebui sa vedem un terminal Edge.

Ca raspuns pentru lansarea Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Plus, compania Apple ar intentiona sa lanseze iPhone 7 si iPhone 7 Plus mai devreme decat se astepta foarte multa lume, asa ca urmeaza un an 2016 extrem de interesant in domeniul tehnologic.