Made for Samsung a fost anuntat la CES 2016

made for samsungMade for Samsung este un nou program initiat de catre compania coreeana Samsung, el fiind deocamdata anuntat inaintea unei conferinte ce urmeaza sa aiba loc maine in cadrul CES 2016, in imaginea alaturata fiind prezentate principalele detalii in legatura cu el.

Conform companiei Samsung, acest program ar avea rolul de a aduce in smartphone-urile si tabletele sale o varietate de aplicatii si servicii online exclusive oferite de catre o gama diversificata de parteneri, scopul sau fiind diferit de cel al unui program similar derulat de catre Apple.

Apple deruleaza de ani de zile programe denumite Made for iPhone/iPad/iPod/Mac, ele avand rolul de a certifica unele accesorii vandute pe piata, aceste avand sigla programului si conferind increderea utilizatorilor ca produsele vor functiona fara probleme cu cele ale Apple.

Programul Made for iPhone/iPad/iPod/Mac este unul exclusivist si asta deoarece rigorile necesare dezvoltarii unor produse care sa poata fi certificate prin el sunt foarte mari, Samsung dorind sa creeze ceva similar prin programul Made for Samsung.

Deocamdata programul Made for Samsung se va limita doar la aplicatii si diverse alte servicii online care vor fi oferite exclusiv pentru produsele sale in viitorul nu foarte indepartat, insa desigur ca accesoriile vor face parte din el in viitor si atunci vom vorbi despre ceva similar cu ceea ce ofera Apple.

Samsung va prezenta programul Made for Samsung la CES 2016, asa ca vom afla mai multe detalii despre el in zilele urmatoare.