Huawei a lansat smartwatch-urile Jewel si Elegant

Huawei Jewel si ElegantHuawei a lansat smartwatch-urile Jewel si Elegant in cadrul CES 2016, compania din China aducand pe piata noi ceasuri inteligente care sa concureze, teoretic, mai eficient cu Apple Watch-ul companiei Apple.

Cele doua noi ceasuri sunt dedicate exclusiv femeilor, Huawei gandindu-se ca ar putea sa atraga o buna parte din femeile doritoare de gadget-uri catre brand-ul sau, ele avand un design deosebit, dar functionalitate nu chiar atat de demna de a ridica sprancenele cuiva.

Ceasurile Huawei Jewel si Elegant sunt placate cu aur roz si au curele din piele alba, ele avand dimensiunea de 42mm la baza curelei, cu 2 mm mai mult decat Huawei Watch-ul lansat cu cateva luni in urma pe piata, insa diferenta este de bun augur.

Pentru aceste doua ceasuri inteligente cei de la Huawei au folosit cristale Swarovski, ecranele lor avand 1.4 inch si rezolutie de 400×400 pixeli, o varietate de senzori oferind o multitudine de functii biometrice sau pentru fitness, asa cum s-ar astepta oricine de la un produs de acest gen.

Desi Huawei Jewel si Elegant sunt menite sa concureze cu Apple Watch, ele au preturi de 599 dolari si respectiv 499 dolari, cu mult mai mult decat un Apple Watch Sport auriu, asa ca ramane de vazut cate femei vor fi intr-adevar interesate.