Prima Pagina Camera KeyMission 360 – prima camera de actiune a Nikon

KeyMission 360 – prima camera de actiune a Nikon

0

Nikon KeyMission 360Nikon KeyMission 360 este prima camera de actiune lansata de catre compania Nikon, ea fiind prezentata la CES 2016 pentru toti cei prezenti, in imaginea alaturata fiind vizibil produsul in toata splendoarea sa.

Dupa cum ii spune si numele, camera de actiune Nikon KeyMission 360 este capabila sa inregistreze continut video la 360 de grade, deci teoretic ar trebui sa surprindeti imagini cu tot ceea ce se intampla in jurul vostru atunci cand faceti diverse actiuni demne de tinut minte.

Nikon KeyMission 360 este prima camera de actiune dintr-o viitoare serie in care cei de la Nikon vor anunta noi modele in perioada urmatoare, compania afirmand doar ca a sa camera este capabila sa inregistreze continut video in format 4K UHD pentru utilizatori.

Separat de aceste date nu au fost oferite alte informatii de la Nikon, insa probabil Nikon KeyMission 360 va fi lansata in cursul acestui an si daca ne uitam la preturile altor camere similare, atunci ea ar trebui sa coste cateva sute bune de dolari.