iPhone 7 – primele imagini cu ecranul

panou protectie ecran iPhone 7Modulul de imluminare al ecranului iPhone 7 apare astazi in primele imagini multumita unor parteneri ai companiei Apple care ar fi inceput sa produca in cantitati limitate componentele care urmeaza sa fie incluse in viitorul smartphone al celor din Cupertino.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, intre modulele de iluminare ale ecranului iPhone 7 si ecranului iPhone 6S exista diferente doar in ceea ce priveste pozitionarea cablurilor de conectare la placa de baza, dar si la modulul 3D Touch pentru ecran.

Schimbarea facuta de catre compania Apple indica faptul ca iPhone 7 urmeaza sa aiba componente pozitionate intr-un format nou, modulul 3D Touch urmand a avea o noua locatie in spatele panoului frontal, probabil pentru a acomoda noi componente.

In teorie aceste schimbari facute de catre compania Apple nu ar trebui sa aiba vreun efect asupra modului in care vom folosi 3D Touch sau asupra pozitionarii camerei frontale ori a senzorilor, insa orice este posibil avand in vedere ca vorbim despre un dispozitiv cu un design nou.

imagini ecran iPhone 7 1Felul in care arata acest ansamblu de componente sugereaza totodata faptul ca iPhone 6C nu va avea 3D Touch integrat, sursa acestor imagini afirmand ca Apple nu intentioneaza sa ofere aceasta tehnologie pentru viitorul sau smartphone cu ecran de 4 inch.

Acestea fiind spuse, acum vedem primele presupuse componente ale iPhone 7 si daca ele se dovedesc a fi adevarate, atunci ne asteapta cateva luni extrem de interesante cu multe alte leak-uri, asta deoarece iPhone 7 ar putea fi lansat in vara de catre compania Apple.

imagini ecran iPhone 7