200.000 de oameni vor port audio in iPhone 7

iPhone 7 petitieiPhone 7 ar urma sa fie lansat fara un port audio daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri legate de viitorul smartphone al companiei Apple, cei din Cupertino urmand a oferi o pereche de casti wireless in pachetul smartphone-ului.

Aceasta decizie, desi nu a fost confirmata in vreun fel de catre compania Apple, sta la baza unei petitii online semnata de peste 200.000 de oameni care ii cer companiei americane sa nu scoata portul audio din viitorul sau terminal.

Da, ati citit bine, peste 200.000 de oameni au semnat o petitie prin care critica o posibila schimbare a unui smartphone care ar trebui sa fie lansat peste 8 luni de zile, deci va puteti imagina cam cata lume va fi afectata de o asemenea schimbare pentru iPhone.

Petitia pentru a bloca eliminarea portului audio din iPhone 7 a fost initiata de catre un ONG americanc are sustine ca intentiile companiei Apple sunt de a scoate si mai multi bani din buzunare utilizatorilor prin implementarea acestei schimbari pentru terminal.

There’s only one reason for this change: to leverage Apple’s market share in order to extract even more profit from its customers. With virtually no third-party manufacturers ready to fill the new market gap, Apple stands to make a killing while we – and our planet – pay the price.

Adevarul este ca eliminarea portului audio din iPhone 7 este o masura radicala care ar putea fi luata de catre compania Apple si ea ar afecta sute de milioane de utilizatori, insa Apple va oferi casti fara fir in pachetul viitorului sau dispozitiv, deci noii posesori vor avea cum sa foloseasca aceste casti.

In aceeasi masura pe piata vor fi lansate adaptoare care vor permite conectarea vechilor casti cu jack de 3.5mm la portul Lightning, deci cei care au cheltuit sute de dolari sau euro pe casti scumpe le vor putea folosi in continuare fara a le arunca.

Intre timp, Apple are in fata o noua problema cu un produs care este departe de a fi lansat si cred ca e putin probabil ca ea sa-i schimbe planurile.

Articolul precedentInstaleaza aplicatia Netflix pe televizor Samsung
Articolul următorRata de adoptie a iPhone 6S continua sa creasca
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.