Apple dezvolta trei versiuni ale iPhone 7

iPhone 7 trei versiuniCompania Apple are in momentul de fata in dezvoltare iPhone 7 in diverse laboratoare din intreaga lume, iar conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, cei din Cupertino au de ales intre cateva versiuni inainte de a lansa produsul efectiv pe piata.

Compania Apple dezvolta trei versiuni ale iPhone 7 in vederea lansarii oficiale pentru utilizatori, cei din Cupertino neavand in momentul de fata finalizat design-ul final pe care il vor folosi pentru viitorul produs care va ajunge pe pietele globale.

Trei design-uri diferite sunt acum testate de catre Apple pentru iPhone 7, unul dintre ele oferind o carcasa complet modificata, profilul dispozitivului fiind mai subtire, adica exact ceea ce ne spun o varietate de zvonuri aparute in ultima vreme pe internet.

Pe de alta parte, compania Apple are o alta versiune care are un design extrem de apropiat de cel al iPhone 6S, deci probabil vorbim despre acelasi tip de carcasa, dar care nu are acele antene pe care nimeni nu le iubeste si care probabil are un aspect final mai placut.

Despre a treia versiune nu se stie deocamdata nimic, insa nu este complet exclus ca Apple sa testeze inclusiv un iPhone 7 care are port audio, asta pentru a avea ce sa lanseze daca petitia pentru mentinerea sa va atrage si mai multi oameni pentru aceasta cauza.

In general compania Apple testeaza mai multe versiuni ale unui produs inainte de a se hotara pe una pe care sa o lanseze oficial, iar acum se pare ca lucrurile nu sunt diferite, asa ca inginerii celor din Cupertino vor avea o munca foarte grea pana in vara sau toamna.

Avand in vedere ca iPhone 6S are exact acelasi design precum iPhone 6, toata lumea se asteapta ca iPhone 7 sa vina cu un design complet nou si Apple ar face bine sa ni-l ofere, altfel va avea foarte multe critici de acoperit pe internet, in presa scrisa sau la televizor.