Ce abonament Netflix sa-ti faci gratuit ?

abonament Netflix RomaniaNetflix este disponibil gratuit in Romania timp de o luna incepand de aseara, compania americana extinzandu-si serviciile in peste 130 de tari de pe planeta, asta desi oferta lor este trunchiata fata de ceea ce ofera pentru SUA.

Abonamentele Netflix in Romania nu restrictioneaza accesul la continut in functie de banii platiti lunar de catre noi, ci restrictioneaza calitatea stream-ului video pe care il putem vedea, astfel ca de la 8 la 12 euro treceti de la calitate SD la calitate Ultra HD, 4K, pentru continut.

Practic, pentru abonamentul Netflix Basic veti avea posibilitatea de a vedea filmele si serialele TV la calitate SD cu rezolutia maxima de 640 x 480 pixeli, in functie de conexiunea voastra de internet, iar pe un televizor calitatea nu va fi asa cum va asteptati.

Pentru abonamentul Netflix Standard veti avea posibilitatea de a vedea filmele si serialele TV la calitate HD cu rezolutia de 1280 x 720 pixeli sau 1920 x 1080 pixeli in functie de conexiunea de internet, minim 10 Mbps fiind necesari pentru prima, filmele avand oricum o rata de compresie mare, deci calitate nu 100% grozava.

Pentru abonamentul Netflix Premium veti avea posibilitatea de a vedea filmele si serialele TV la calitate HD sau Ultra HD cu rezolutia 1280 x 720 pixeli, 1920 x 1080 pixeli sau 4K, asta in functie de conexiunea de internet pe care o aveti si calitatea in care a fost filmat continutul.

netflix Romania 1

Pentru ca Netflix este oferit gratuit in prima luna, va recomand sa va faceti abonamente Netflix Premium si sa cautati continutul care are calitatea cea mai buna, o conexiune minima de 25 Mbps fiind necesara pentru a-l vedea, insa sunt sigur ca majoritatea dintre voi o au.

Separat de calitatea ridicata pentru continut, va recomand sa incercati Netflix Premium deoarece va ofera posibilitatea de a folosi pana la 4 dispozitive simultan cu al vostru cont, deci puteti vedea multiplu continut in acelasi timp daca aveti mai multe persoane in casa interesate de mai multe lucruri.

Dupa prima luna de abonament gratuit puteti alege orice alt abonament, daca cel Premium nu va satisface, sau puteti anula complet contul Netflix pana cand va veti hotara ca serviciul merita banii vostri.