Prima Pagina Noutati Cum te afecteaza sindromul vibratiilor fantoma?

Cum te afecteaza sindromul vibratiilor fantoma?

 Cu siguranta multi dintre voi au auzit de sindromul vibratiilor fantoma. Pentru cei care nu stiu ce inseamna va spun ca este acea senzatie si impresie, pe care am avut-o cu totii cel putin o data, ca smarthone-ul vibreaza, dar fara sa abia loc un apel sau o notificare.

Daca ti s-a intamplat, si nu doar o data, si te-ai panicat, afla ca “Sindromul vibratie fantoma” este un lucru real, si un numar semnificativ de utilizatori de smartphone-uri sufera de el.

In clipul de mai jos puteti afla mai multe despre acest fenomen si cum te afecteaza psihic sindromul vibratiilor fantoma.

In termeni psihologici, cercetatorul Robert Rosenberger, numeste acest fenomen ” learned body habit ” (  corp obisnuit cu un obicei ), si ceva cu care mintile noastre obsedate de smarthone ajung in mod natural sa astepte un apel, un mesaj.

The phone actually becomes a part of you, and you become trained to perceive the phone’s vibrations as an incoming call or text. Due to these kinds of habits, it becomes really easy to misperceive other similar sensations.

In mod paradoxal, cu cat folosesti si te bazezi mai mult pe smarthone, obsesia devine mai puternica. Prin urmare, ce sa zic? Nu ai ce sa faci!

 • Claudiu D

  Am patit !!😄💨
  Si sunete, melodii “fantome” am auzit ,deacea schimb frecvent media !

 • VictorSerban

  Si eu am avut :)) mare branza…cei care au fix nu simt nimica :)) si nici nu dai de ei…numa in pagini aurii :))))))

 • ediii

  Off aproape in fiecare zi o pățesc, am impresia ca imi vibrează tel in buzunar, ma uit si nu e nimic