Cum inregistrezi ecranul iPhone si iPad

Vidyo!Daca ai fost curios sa afli cum inregistrezi ecranul iPhone si iPad si tot ceea ce faci pe el fara a avea jailbreak si a fi obligat sa folosesti un tweak, ei bine aici intra in scena aplicatia Vidyo! lansata recent in App Store pentru noi.

Vidyo! inregistreaza ecranul iPhone si iPad simuland o conexiune AirPlay in terminalele voastre, astfel ca puteti inregistra orice faceti in dispozitive, fie ca va aflati in ecranul principal de aplicatii sau in aplicatii native ori terte, totul fara vreo restrictie din partea iOS.

Pentru a inregistra tot ceea ce faceti pe ecranul iPhone si iPad va trebui sa deschideti aplicatia, activati optiunea Device Capture, sa iesiti din ea, sa accesati Control Center si sa apasati pe sectiunea AirPlay si sa alegeti optiunea Vidyo.

Dupa activare aplicatia va incepe sa inregistreze continut video in terminalele voastre, rezolutia maxima fiind 1080p la 60 fps, iar daca doriti sa suparapuneti un feed audio peste inregistrare tot ce va trebui sa faceti este sa vorbiti in timp ce inregistrarea este pornita.

Vidyo is the ultimate solution to capturing your screen, device audio or in fact any capture input available on your device (eg. camera, mic). Vidyo captures your entire screen, and/or ALL audio on your device, and even allows you to add commentary and finalise your video all on your device – no computer required. Ideal for uploading directly to video sites such as YouTube.

Aplicatia are disponibil si un sistem de editare a clipurilor video, astfel ca puteti adauga muzica ori comentarii dupa inregistrare si desigur ca puteti taia clipurile video la nevoie sau le puteti combina pentru a scurta durata lor, clipurile video fiind exportate in libraria foto/video.

Aplicatia Vidyo! este disponibila pentru DESCARCARE din App Store la pretul de 4.99 euro, insa Apple nu o va lasa in vanzare pentru o perioada foarte lunga de timp.

4 COMENTARII