Prima Pagina masina Apple Apple confirma dezvoltarea unei masini

Apple confirma dezvoltarea unei masini

masina Apple confirmataAstazi compania Apple a confirmat indirect dezvoltarea unei masini in cadrul laboratoarelor sale din SUA si nu numai, ea inregistrand o serie de domenii care au legatura cu domeniul automobilelor.

Mai exact, compania Apple a inregistrat domeniile apple.car, apple.cars si apple.auto, iar daca pana acum nu ar fi aparut o multitudine de confirmari ale faptului ca Apple dezvolta o masina electrica si autonoma, probabil lumea s-ar fi gandit ca inregistrarea lor are legatura cu sistemul CarPlay.

Sistemul CarPlay exista pe piata de cativa ani de zile si daca Apple ar fi vrut neaparat sa inregistreze vreun domeniul in legatura cu el, ar fi facut-o inca dinaintea anuntarii oficiale, asa ca inregistrarea acestor domenii acum are cel mai probabil legatura cu masina pe care o dezvolta.

In ultimul an s-a discutat foarte mult despre faptul ca Apple dezvolta o masina, iar intr-un climat in care pretul actiunilor companiei se afla intr-o scadere vertiginoasa, aparitia acestor informatii are rolul de a creste increderea investitorilor in companie si de a-i motiva sa-i cumpere actiunile.

Apple nu face lucruri ce genul acesta din greseala, iar o confirmare indirecta a faptului ca ea dezvolta o masina nu ar fi venit daca actiunile sale nu s-ar fi aflat intr-un moment foarte dificil, inregistrarea acestor domenii avand sanse extrem de mici sa fie legata de altceva decat acest proiect.

Apple are peste 1200 de ingineri angrenati in procesul de dezvoltare al unei masini electrice si autonome, unii dintre ei fiind angajati de la Tesla, General Motors, Mercedes-Benz, BMW, Ford si alti producatori de automobile, deci masina sa va fi extrem de interesanta.

 • gheorghe

  Tare – 800 de ingineri fac o camera de telefon si 1200 fac o masina . Misterioase sunt caile celor de la Apple . Cine va face si partea hardware a masinii Apple ? Tot Samsung ?
  Totusi ce or sa faca cu investitorii daca masina Apple va fi un fail ca si Apple Watch ?

 • Troll much ? :)))

 • gheorghe

  Ca si altii cand vorbesc despre Samsung .

 • xabriell02

  De ce e fail Apple watch ?

 • Alex :D

  De ce e fail Apple watch ?

 • Viorel Predatorul

  Apple Watch nu este fail dpdv tehnologic.

 • arteh

  Parca este un mouse cu faruri. O sa apara si carcase pentru ea? Sa nu se zgarie, sparga etc.

 • Sym

  La ‘srb srb’ te referi? Sau la ‘gheorghe’?
  Ala troleaza pe aici ca apucatu’, cu mii de posturi aiurea si tu nu ai altceva de facut decat sa acuzi de trolling un comentariu anti-Apple? E site de tehnologie sau de homosexuali? Discutam pro si contra Apple si Samsung? Sau discutam despre iubirile gay ale lui ‘srb’?
  Pai daca intru pe un site de tehnologie caut informatii, pareri si argumente. Daca vroiam mizerii mergeam pe can-can…
  Scuze daca am fost prea dur dar tocmai am citit un articol trollat in ultimul hal dupa care am dat de interventia asta…

 • Alex :D

  Dar de ce îl vezi tu pe srb gay?

 • Costi

  Carcase nu cred,doar huse din silicon cu cocoasa sa nu ramai in camp daca se termina bateria

 • arteh

  @Costi – minunat. 🙂