Filmul Steve Jobs castiga premii, nu bani

film steve jobs premiiFilmul Steve Jobs a fost laudat de catre foarte multa lume si a avut parte de multe review-uri pozitive din partea analistilor, iar dupa ce l-am urmarit pot spune ca interpretarea actorilor este pe masura asteptarilor, povestea pe care o redau fiind cu o totul alta treaba.

Desi filmul Steve Jobs a fost laudat de catre criticii de film, incasarile din cinematografele americane au acoperit doar jumatate din costurile de productie ale peliculei, iar incasarile globale nu par sa fie chiar atat de mari precum s-ar fi asteptat cei de la Universal.

Acum cateva saptamani v-am spus ca filmul Steve Jobs a fost nominalizat deja la cateva globuri de aur, iar acum va spun ca el a fost nominalizat si la treii premii BAFTA, acestea fiind aproape la fel de importante precum Globurile de aur.

Nominalizarile sunt in categoriile pentru cel mai bun actor, cel mai bun scenariu adaptat si cea mai buna actrita in rol secundar, Michael Fassbender, Kate Winslet si Aaron Sorkin urmand a fi castigatorii acestor premii daca juriul considera ca ei le merita.

Desi Tim Cook si multi oameni din conducerea Apple nu sunt de acord cu film Steve Jobs pentru ca preziunta o parte mai putin prietenoasa a fostului CEO Apple, realitatea este ca o parte din tot ceea ce se prezinta in film s-a intamplat in realitate, aproape exact asa cum este descris.

 

2 COMENTARII