Welt – cureaua inteligenta dezvoltata de Samsung

WeltWelt este un produs prezentat de catre trei angajati ai Samsung in cadrul CES 2016, el fiind o curea inteligenta care are menirea de a va imbunatati viata de zi cu zi.

In clipul video de mai jos aveti prezentata cureaua inteligenta a celor trei angajati Samsung, ea aratand exact precum o curea normala, diferenta fiind ca in cataramana sa se afla o serie de senzori inteligenti care fac monitorizare biometrica si ofera o multitudine de informatii interesante.

Cureaua Welt poate fi conectata la o aplicatie pentru iPhone si ea identifica imediat circumferinta taliei noastre si numarul de pasi facut zilnic, insa partea interesanta sta in faptul ca produsul ne poate spune daca intr-o zi am mancat mai mult decat trebuia.

Cum face acest lucru? Ei bine Welt masoara tensiunea din jurul taliei noastre, iar in momentul in care aceasta depaseste valoarea de la inregistrarea initiala cand am prins-o in jurul taliei ne afiseaza o notificare in aplicatie pentru a sti ca am mancat prea mult, un istoric al tuturor tensionarilor si detensionarilor curelei fiind prezent in aplicatie.

Deocamdata nu exista informatii privind data de lansare a Welt sau pretul pentru care ar putea fi vandut produsul, asa ca ramane sa vedem ce va anunta compania Samsung.