Remix OS instaleaza Android pe PC si Mac

Remix OS instaleaza Android Lollipop pe PC sau Mac, acest sistem de operare ruland de pe un stick USB, el fiind special conceput pentru a functiona cu procesoarele Intel si AMD, deci practic o puteti rula pe aproape orice fel de calculator pe care il aveti in preajma.

Remix OS PC MacRemix OS este un sistem de operare despre care v-am vorbit zilele trecute cand v-am spus ca el a fost special gandit pentru a facilita folosirea Android pe PC sau Mac in orice fel de conditii, iar mai jos veti intelegere de ce.

Remix OS este o versiune a Android care poate functiona pe PC sau Mac care functioneaza in baza unor procesoare Intel sau AMD, insa partea cea mai buna este ca sistemul de operare se instaleaza si functioneaza de pe un stick USB, nu de pe HDD sau SSD.

Remix OS este creat in baza unei versiuni a Android Lollipop, deci nu veti putea folosi chiar cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, insa chiar si asa veti beneficia de o functionalitate mai mult decat decenta pe calculatoarele voastre.

Pentru a putea folosi Remix OS pe PC si Mac veti avea nevoie de un stick USB si un calculator care sa suporte USB 3.0, care este formatat FAT 32, deci teoretic daca aveti un stick USB 2.0 totul ar trebui sa functioneze destul de bine, atat timp cat viteza de scriere este de 20 MB/s.

Daca aveti tot ce va trebuie, atunci va trebui sa vizitati acest website si sa descarcati pachetul de instalare, care are 692 MB, al Remix OS pentru PC si Mac, el fiind oferit in format Alpha deocamdata, deci este recomandat doar celor care sunt constienti ca el are probleme de functionare.

Dupa descarcarea pachetului de instalare al Remix OS va trebui sa introduceti stick-ul USB in calculator, sa deschideti pachetul de instalaresi sa urmati instructiunile de pe ecran pentru a face instalarea Android Lollipop pe stick-ul vostru USB.

Dupa instalare va trebui doar sa reporniti calculatorul si sa alegeti ca el sa porneasca folosind sistemul de operare existent pe acel stick USB, iar apoi va puteti bucura de Android pe calculatorul vostru.