Imagini cu primul nou smartphone Nokia

Nokia a fost una dintre cele mai mari companii producatoare de telefoane mobile si dupa iesirea de pe piata de acum cativa ani, ea isi pregateste revenirea. In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce este prezentat ca fiind primul smartphone pe care finlandezii s-ar pregati sa il aduca pe piata dupa peste 2 ani de pauza.

smartphone Nokia 2016Compania Nokia si-a vandut catre Microsoft acum cativa ani divizia care dezvolta smartphone-uri, fiind atunci de acord ca timp de peste 2 ani de zile sa nu mai produca asemenea terminale mobile, insa interdictia urmeaza sa expire anul acesta.

Inainte ca ea sa nu mai fie valabila, cei din conducerea Nokia au anuntat ca intentioneaza sa lanseze pe piata noi smartphone-uri, cel mai probabil cu sistem de operare Android, iar o imagine aparuta astazi pe internet prezinta ceea ce pare a fi primul smartphone produs de catre ceea ce a mai ramas din compania finlandeza.

Carcasa seamana foarte mult cu una produsa de catre HTC pentru propriile smartphone-uri si desigur ca nu se stie daca imaginea prezinta un real produs al Nokia sau nu, insa daca el va fi lansat de catre finlandezi, atunci exista sanse sa aiba un succes destul de mare, doar in baza design-ului.

Foarte multa lume a regretat iesirea Nokia de pe piata smartphone-urilor dupa achizitia diviziei sale mobile de catre Microsoft, insa aceasta vanzare i-a oferit ocazia de a se reorganiza si de a reveni acum cu noi terminale mobile pe care multa lume le va aprecia, cel mai probabil.

Avand in vedere ca indiferent daca in imagine vedem un smartphone Nokia sau nu, compania finlandeza va lansa un terminal mobil anul acesta, sunt curios ce parere aveti voi despre revenirea sa pe piata.