Digi Mobil nu va permite apeluri gratuite catre Wind Italia

Digi Mobil 4G internet nelimitatDigi Mobil nu le va mai permite clientilor sa faca apeluri gratuite in reteaua de telefonie mobila Wind Italia incepand cu luna februarie 2016, Wind fiind una dintre retelele pe care extrem de multi romani in Italia o folosesc pentru a vorbi la telefon.

Informatia nu este oferita public de catre Digi Mobil, insa eu o am din 2 surse, doua SMS_uri trimise de Digi Mobil si un reprezentant al companiei. Mama mea este abonat Digi Mobil Optim Nelimitat si a primit un SMS prin care a fost anuntata ca apelurile gratuite in reteaua Wind Italia nu vor mai posibile, pentru ea, din 5 februarie, un reprezentant al RCS & RDS confirmand informatia la un punct de prezenta.

Apelurile in reteaua Wind Italia vor fi posibile, pentru ea, dupa data de 5 februarie, insa clientul va trebui sa achite contravaloarea pe minut de convorbire pentru fiecare apel, asa ca practic Digi Mobil isi incalca din nou promisiunea de a oferi convorbiri nelimitate in Europa.

Data de 5 februarie este oferita mamei mele pentru ca atunci este data de facturare, asa ca ziua ar putea fi diferita pentru unii, daca nu cumva incepand de atunci nimeni nu va mai putea face apeluri gratuite in reteua Wind prin abonamentele Digi Mobil care ofera minute nelimitate sau poate chiar si minute incluse.

Explicatia oferita pentru eliminarea Wind Italia din lista operatorilor catre care se pot face apeluri gratuite prin abonamentele Digi Mobil a fost ca au fost reziliate anumite contracte intre Digi Mobil si acel operator, deci veti putea face apeluri gratuite cu restul operatorilor din Italia in limitele impuse de Digi Mobil.

Partea tipica pentru RCS & RDS a fost ca intr-unul dintre cele doua SMS-uri trimise pentru anuntarea acestei schimbari s-a mentionat ca in caz de nemultumire se poate rezilia contractul fara alte intrebari, lucru care pune in discutie seriozitatea unui operator cunoscut pentru faptul ca nu-si respecta prevederile contractuale.

Digi Mobil Optim Nelimitat a fost lansat initial cu minute nelimitate in Europa si a ajuns sa fie limitat la 3000 de minute cu mai bine de un an in urma, iar acum dispare din oferta sa, probabil, cea mai folosita retea de telefonie mobila de catre Romani, iar sugestia este sa pleci altundeva.

Adevarul este ca de la Digi Mobil nu te poti astepta la prea multe, platesti 5 euro si primesti servicii extrem de proaste, dar despre asta voi vorbi intr-un alt articol.