Produsele Apple nu au castigat vreun premiu la CES 2016

CES 2016Desi compania Apple nu mai participa de ceva vreme la conferintele CES, produsele sale sunt atat de importante incat o multitudine de companii creeaza diverse accesorii pentru ele, in final Apple fiind mai mereu in centrul atentiei.

Desi pana acum Apple castiga anual un premiu la macar una dintre categoriile CES-ului, iata ca in 2016 produsele celor din Cupertino nu au mai fost premiate de catre juriul conferintei, astfel ca nici Apple Watch si nici iPhone 6S n-au mai fost premiate.

Cel mai bun wearable a fost ales Recon Empire EVS, o casca extrem de interesanta care are implementate o multitudine de tehnologii care ar putea ajuta soldatii in lupte sau aventurierii la ski ori alte activitati, creatorii sai oferind inclusiv o tehnologie de realitate virtuala.

In ceea ce priveste categoria celui mai bun terminal mobil, Huawei Mate 8 a fost ales de catre juriul CES 2016, deci iPhone 6S nu s-a dovedit a fi chiar atat de bun pentru a motiva premierea sa in cadrul CES 2016, asta desi in anii trecuti terminalele iPhone au fost mai mereu premiate.

Pentru Apple vorbim despre o situatie care ar trebui sa ii spuna ca trebuie sa fie mai inovatoare pentru a atrage atentia lumii intregi deoarece daca un produs al Huawei este ales in locul celui oferit de catre tine, este clar ca ai foarte mult de muncit pentru a oferi dispozitive mai bune.