Apple organizeaza o conferinta in martie, iata ce vrea sa prezinte

Apple pregateste o conferinta care urmeaza sa aiba loc in luna martie in Cupertino sau San Francisco, Apple organizand o conferinta in aceeasi perioada a anului trecut, atunci fiind prezentat Apple Watch pentru a doua oara.

Anul acesta se specula ca Apple va organiza o conferinta pentru a prezenta Apple Watch 2, insa se pare ca intentiile celor din Cupertino sunt usor diferite fata de ceea ce s-a auzit pana in prezent, Apple urmand a prezenta alte produse pentru utilizatorii de pe glob.

Informatiile vin de la multiple surse din interiorul companiei Apple, ele sugerand faptul ca la conferinta din martie cei de la Apple ar putea prezenta noi accesorii pentru Apple Watch si eventuale noi modele cu culori diferite, insa Apple Watch 2 nu ar urma sa isi faca aparitia atunci.

Separat de sursele Apple, nici partenerii asiatici ai celor din Cupertino nu au indicat faptul ca Apple Watch 2 este pregatit sa intre in productie sau ar fi intrat deja, insa nici echipele watchOS nu pregatesc actualizari care sa indice faptul ca un nou produs urmeaza sa fie lansat.

Several things that I’ve heard (from several sources) indicate to me that we won’t see a new hardware model of the Apple Watch in March. Design partnerships, accessories, that kind of thing maybe but not a “Watch 2.0” with a bunch of new hardware features like a camera. I could be wrong, of course, but I’ve heard enough to put it out there.

Daca Apple isi va mentine planurile actuale si va organiza o conferinta in martie, atunci am putea vedea pentru prima oara iPhone 6C sau iPhone 5e, noi modele ale MacBook sau iMac putand fi prezentate de catre cei din Cupertino, unele modele avand nevoie de actualizari.

Daca Apple va organiza intr-adevar o conferinta in luna martie, atunci ea va fi anuntata spre sfarsitul lunii februarie sau chiar in martie, asa ca ramane de vazut ce va face compania Apple.