iOS 9.3 beta 1 si autonomia bateriei

iOS 9.3 beta 1 a fost lansat saptamana aceasta si probabil unii dintre voi se intreaba cat de buna este autonomia bateriei in aceasta versiune a sistemului de operare din moment ce iOS 9.3 public beta 1 este deasemenea oferit.

Ei bine, in zilele de testare ale iOS 9.3 beta 1 am descoperit ca autonomia bateriei este usor mai buna decat autonomia bateriei iOS 9.2, iar asta avand aceleasi conditii de utilizare pentru versiuni ale sistemului de operare, deci Apple nu a schimbat nimic din acest punct de vedere.

V-am spus acum cateva saptamani ca iOS 9.2 are o autonomie a bateriei ce este mai buna decat cea oferita de catre oricare alta versiune a iOS 9, iar in iOS 9.3 beta 1 acest lucru ramane in continuare valabil desi unii s-ar fi asteptat probabil la o schimbare in rau de la Apple.

Avand in vedere ca iOS 9.3 este oferit in versiune beta in momentul de fata, nimeni nu stie ce schimbari ar mai putea face Apple si cum vor afecta ele autonomia bateriei pentru noua versiune a sistemului de operare, insa in momentul de fata viitorul suna bine.

Voi ce experienta ati avut cu autonomia bateriei iOS 9.3 beta 1 ?