iOS 9.3 beta 1 update si iOS 9.3 public beta 1 au fost lansate

O actualizare pentru iOS 9.3 beta 1 a fost lansata in aceasta seara impreuna cu iOS 9.3 public beta 1, cei din Cupertino oferind un build nou al acestei versiuni a iOS 9.3 prin intermediul centrului dedicat dezvoltatorilor in website-ului sau, dar si prin sistemul de Actualizare Software.

Build-ul 13E5181f al iOS 9.3 beta 1 si iOS 9.3 public beta 1 a fost lansat, zilele trecute compania Apple lansand build-ul 13E5181d pentru dezvoltatori, deci unele modificari au fost facute de catre inginerii Apple, noul build fiind oferit acum si pentru dezvoltatori.

Compania Apple nu listeaza schimbarile pe care le ofera in acest noul build al iOS 9.3 beta 1 si iOS 9.3 public beta 1, ea mentinand aceeasi lista disponibila pentru build-ul anterior, insa oricum probabil vorbim despre o modificare minora care nu afecteaza functionalitatea.

Compania Apple nu are obiceiul de a lansa actualizari de acest gen pentru beta build-uri oferite deja dezvoltatorilor de aplicatii, insa iata ca uneori se intampla sa existe probleme care impun oferirea de actualizari rapide pentru a nu strica experienta de utilizare.

iOS 9.3 beta 1 build 13E5181f

UPDATE: iOS 9.3.beta 1.1 oferit in seara aceasta de catre compania Apple are rolul de a rezolva o problema care impiedica instalarea acestei versiuni a sistemului de operare pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

iOS 9.3 beta 1.1