Autonomia bateriei iOS 9.2

autonomie baterie iOS 9.2Autonomia bateriei iOS 9.2 este unul dintre subiectele pe care multi il vor discuta in urmatoarele saptamani avand in vedere ca Apple deocamdata nu a lansat vreo versiune beta a iOS 9.3 si foarte multa lume a inceput sa instaleze iOS 9.2.

V-am spus ieri ca voi reveni cu detalii privind autonomia bateriei iOS 9.2 dupa ce am timp sa folosesc terminalele mele iPhone, iar acum vin cu primele rezultate, noua versiune a sistemului de operare aducand o imbunatatire usoara pentur autonomie.

Cand spun ca autonomia bateriei iOS 9.2 este usor mai buna decat cea a iOS 9.1 ma refer la faptul ca Apple a reusit sa ne ofere cu pana la 10% – 15% mai mult timp de utilizare pentru terminalele noastre, adica o crestere destul de mica, dar care in final poate conta mult.

Autonomia bateriei iOS 9.2

Avand in vedere ca doar o inlocuire a capacitatii bateriei terminalelor iPhone poate oferi un spor substantial de autonomie pentru baterie, era destul de clar ca autonomia bateriei iOS 9.2 nu va ridica sprancene intr-un mod pozitiv, insa sunt multumit de ceea ce a facut Apple.

Spun ca sunt multumit de ceea ce a realizat Apple deoarece vorbim despre o crestere a autonomie bateriei terminalelor in iOS 9.2 combinata cu o crestere a performantelor dispozitivelor noastre, astfel ca per total avem parte de mai multe beneficii decat probleme.

In general actualizarile de acest gen ar trebui sa ne aduca imbunatatiri, fie ele si minore, iar autonomia bateriei iOS 9.2 nu dezamageste, cel putin in ceea ce ma priveste, ea fiind mai buna si orice utilizator al iPhone stie cat de importanta este autonomia de lucru.

Cum este autonomia bateriei iOS 9.2 in cazul vostru ?