Cand se lanseaza iOS 9.2.1 ?

lanseaza ios 9.2.1Cand se lanseaza iOS 9.2.1 ? Aceasta intrebare am primit-o destul de des in ultimele zile si asta pentru ca Apple a lansat acum mai bine de doua saptamani ultima versiune beta pentru aceasta actualizare a sistemului de operare iOS 9 oferit posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

Lansarea iOS 9.2.1 este cel mai probabil pregatita de catre compania Apple in momentul de fata si actualizarea ar putea fi disponibila astazi sau in zilele urmatoare deoarece acum intreaga atentie a utilizatorilor este indreptata spre iOS 9.3, asta desi lansarea iOS 9.3 este destul de departe.

Apple testeaza iOS 9.2.1 de ceva vreme si pentru ca vorbim despre un update intermediar de o importanta mai mica, nu exista motive in baza carora lansarea iOS 9.2.1 sa fie amanata de catre compania Apple pentru mai tarziu de saptamana viitoare, asta in ideea de a concentra atentia tuturor spre iOS 9.3.

Existenta a doua versiuni beta separate pentru sistemul de operare iOS este o situatie destul de neobisnuita deoarece majoritatea oamenilor au facut trecerea la iOS 9.3 si putina lume mai testeaza iOS 9.2.1, astfel ca Apple nu prea mai are ce castiga prin mentinerea acestei actualizari in stadiul beta.

Acestea fiind spuse, parerea mea este ca lansarea iOS 9.2.1 va avea loc foarte curand, insa din pacate nu va asteptati sa primiti cine stie ce noutati importante deoarece Apple nu a pregatit nimic important pentru noi.

UPDATE: iOS 9.2.1 a fost lansat.

15 COMENTARII

  1. Buna seara o rugăminte as avea sunt posesor de iphone6 de scurt Timp si am iOS 9.3 dar nu îmi place cum merge îmi plăcea mai mult 9.2.1 m-a poate ajuta cineva cum sa revin la 9.2.1