Cand se lanseaza iOS 9.3 ?

Cand se lanseaza iOS 9.3 ? Primesc aceasta intrebare constant din momentul aparitiei iOS 9.3 beta 1 pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, foarte multa lume fiind interesata de aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminalele noastre.

In mod surprinzator, compania Apple a implementat foarte multe noutati in iOS 9.3, iar acest lucru genereaza multa nerabdare pentru cei care doresc sa le aiba acum in terminale, insa din pacate va trebui sa mai aveti rabdare pana cand va avea loc lansarea iOS 9.3.

Lansarea iOS 9.3

Apple a lansat iOS 9.3 beta 1 cand iOS 9.2.1 este inca oferit in versiune beta pentru dezvoltatori si nu a fost lansat, deci va puteti imagina chiar de la bun inceput ca avem o perioada lunga de asteptare in fata pana cand aceasta actualizare majora ne va fi oferita de Apple.

Anul trecut Apple a lansat iOS 8.3 beta 1 pe data de 9 februarie, cu o luna inainte ca iOS 9.3 beta 1 sa ne fie pus la dispozitie, iar versiunea finala a iOS 8.3 a fost lansata la data de 8 aprilie, deci la aproape doua luni distanta de aparitia primei versiuni beta a sistemului de operare.

In aceasta idee, din moment ce iOS 9.3 beta 1 a fost lansat pe data de 11 ianuarie, parerea mea este ca lansarea iOS 9.3 va fi cel mai probabil programata de catre compania Apple la jumatatea lunii martie, atunci Apple avand programata si o conferinta pentru prezentarea unor noutati.

Alternativele asteptarii

Daca sunteti totusi nerabdatori sa incercati iOS 9.3 si nu doriti sa mai asteptati lansarea iOS 9.3,  atunci saptamana trecuta v-am spus cum puteti instala iOS 9.3 public beta 1 in terminalele voastre, aceasta versiune a sistemului de operare oferind toate functiile pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere.

Pentru ca vorbim despre o versiune beta, trebuie sa fiti constienti de faptul ca ar putea exista diverse probleme de functionare dupa instalare, insa macar va puteti bucura de unele functii noi inainte ca ele sa fie disponibile pentru publicul larg.

Acestea fiind spuse, sper ca v-am lamurit in legatura cu lansarea iOS 9.3.