iOS 9.2.1 este (aproape) la fel de rapid ca iOS 8.4.1

iOS 8.4.1 este aproape la fel de rapid ca iOS 9.2.1 lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, iar acest lucru este surprinzator pentru un sistem de operare lansat la multe luni distanta si gandit pentru alte dispozitive.

In clipurile video de mai jos veti vedea ca iOS 8.4.1 si iOS 9.2.1 au performante extrem de apropiate pe iPhone 4S, iPhone 5 si iPhone 5S, in unele situatii cea mai recenta versiune a sistemului de operare functionand chiar mult mai bine pe fiecare dintre cele trei terminale.

Avand in vedere ca iPhone 4S este un smartphone vechi de peste 4 ani de zile, faptul ca el inca mai primeste suport din partea Apple este suficient de uimitor, insa adaugand si ideea ca performantele sunt la fel de bune ca intr-un versiune majora anterioara avem parte de o dovada a faptului ca Apple nu a uitat de utilizatorii vechilor iDevice-uri.

Inainte sa va mintiti singuri sper ca realizati faptul ca iPhone 4S, iphone 5 si iPhone 5S functioneaza mult mai greu decat iPhone 6 sau iPhone 6S, insa performantele lor sunt foarte apropiate de iOS 8.4.1, lucru pe care sincer sa fiu nu mi l-as fi imaginat vreodata ca fiind posibil.

Acestea fiind spuse, nu imi ramane decat sa sper ca Apple nu va reduce substantial performantele iOS 9 in actualizarile viitoare.