Autonomia bateriei iOS 9.2.1

Autonomia bateriei iOS 9.2.1 este unul dintre principalele subiecte de dezbatere dupa lansarea actualizarii pentru noua versiune a sistemului de operare dedicat iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre.

V-am spus deja zilele trecute care sunt problemele iOS 9.2.1 si acum discutam despre autonomia bateriei iOS 9.2.1, compania Apple parand sa nu acorde chiar atat de multa importanta acestui aspect al functionarii iPhone, iPad si iPod Touch-urilor vandute in lumea larga.

In cazul meu autonomia bateriei iOS 9.2.1 a fost mai mica decat in cazul iOS 9.2, diferenta fiind de aproximativ 10% si ea este probabil data de faptul ca Apple a decis sa mentina active in iDevice-uri unele procese care consuma ceva mai multa energie decat ar trebui in mod normal.

Pana in momentul de fata autonomia bateriei iOS 9.2.1 este intrecuta de catre iOS 9.2 si iOS 9.3 beta 1, aceste doua versiuni ale sistemului de operare iOS oferind, in cazul meu, o perioada mai lunga de utilizare pentru iphone decat iOS 9.2.1, iar acest lucru este destul de surprinzator.

Desigur ca in cazul vostru autonomia bateriei iOS 9.2.1 ar putea fi mai buna sau mai proasta decat in cazul meu deoarece in situatiile de acest gen autonomia depinde de modul de utilizare al terminalelor si am vazut in ultimele zile foarte multa lume care se plange de ea.

Singura modalitate sigura de a imbunatati autonomia bateriei iOS 9.2.1 este dezactivarea unor functii care consuma energie dar nu va sunt utile, sau puteti instala iOS 9.3 beta 1 pentru a avea parte de o perioada mai lunga de utilizare a dispozitivelor voastre.

Acestea fiind spuse ce experienta ati avut cu autonomia bateriei iOS 9.2.1 ?