Iata noile caractere emoji ale iOS 10

iOS 10 va veni cu o serie noua de caractere emoji pe care compania Apple le va implementa pentru utilizatori, ele fiind anuntate zilele trecute de catre consortiul Unicode, versiunea 9 a acestui standard urmand a oferi caracterele emoji din imaginea alaturata, insa si multe altele.

In total nu mai putin de 74 de caractere emoji noi urmeaza sa fie oferite pentru utilizatori incepand cu iOS 10, Consortiul Unicode dandu-si aprobarea tehnica pentru noile caractere emoji, insa unele dintre ele ar putea fi scoase inainte de lansarea finala.

Cei de la Consortiul Unicode au afirmat ca versiunea finala a noilor caractere emoji va fi oferita in luna iunie a acestui an, adica atunci cand vom vedea si prima versiune beta a iOS 10, deci in perioada de testare beta compania Apple va implementa noile caractere.

Versiunea finala a iOS 10 va include toate sau o parte dintre cele 74 de caractere emoji noi, iar aici aveti intreaga lista de caractere care sunt in momentul de fata luate in considerare pentru oferire impreuna cu standardul Unicode 9.