iOS 9.3 va aduce un nou buton in Control Center

iOS 9.3 va aduce un nou buton in Control Center pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca dupa lansarea versiunii finale a sistemului de operare utilizatorii vor beneficia de butonul suplimentar vizibil in imaginea alaturata.

Mai exact, compania Apple intentioneaza sa implementeze in Control Center-ul din iOS 9.3 un buton special care va permite activarea sau dezactivarea functiei Night Shift impreuna cu anumite optiuni de control, un sistem de acest gen nefiind oferit pentru vreun alt toggle existent in Control Center.

Imaginea de mai sus a fost disponibila pe versiunea canadiana a website-ului Apple inca de saptamana trecuta cand iOS 9.3 beta 1 a fost lansat pentru utilizatori si ea confirma faptul ca Apple va implementa un buton Night Shift in Control Center pentru iOS 9.3.

Toggle-ul suplimentar al Control Center pentru controlarea Night Shift este afisat deocamdata doar pentru tabletele iPad in imaginile prezentate de catre companai Apple, asa ca nu se stie daca el va fi disponibil si pentru terminalele iphone dupa lansarea iOS 9.3.

In aceeasi masura, se pare ca Apple nu prezinta imaginea de mai sus si in versiunea pentru SUA a website-ului in care sunt afisate noutatile iOS 9.3, asa ca este curios de vazut daca noul buton va fi disponibil global pentru utilizatori, sau Apple il va oferi doar in anumite tari.

Indiferent de decizie, aceasta este prima oara de la implementarea Control Center in iOS cand Apple adauga un toggle nou pentru utilizatori si din pacate nu este cel pentru dezactivarea conexiunii de internet, ci unul pentru functia Night Shift care este dificil de accesat in alte conditii.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre decizia Apple ?