Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3 va aduce un nou buton in Control Center

iOS 9.3 va aduce un nou buton in Control Center

iOS 9.3 va aduce un nou buton in Control Center pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca dupa lansarea versiunii finale a sistemului de operare utilizatorii vor beneficia de butonul suplimentar vizibil in imaginea alaturata.

Mai exact, compania Apple intentioneaza sa implementeze in Control Center-ul din iOS 9.3 un buton special care va permite activarea sau dezactivarea functiei Night Shift impreuna cu anumite optiuni de control, un sistem de acest gen nefiind oferit pentru vreun alt toggle existent in Control Center.

Imaginea de mai sus a fost disponibila pe versiunea canadiana a website-ului Apple inca de saptamana trecuta cand iOS 9.3 beta 1 a fost lansat pentru utilizatori si ea confirma faptul ca Apple va implementa un buton Night Shift in Control Center pentru iOS 9.3.

Toggle-ul suplimentar al Control Center pentru controlarea Night Shift este afisat deocamdata doar pentru tabletele iPad in imaginile prezentate de catre companai Apple, asa ca nu se stie daca el va fi disponibil si pentru terminalele iphone dupa lansarea iOS 9.3.

In aceeasi masura, se pare ca Apple nu prezinta imaginea de mai sus si in versiunea pentru SUA a website-ului in care sunt afisate noutatile iOS 9.3, asa ca este curios de vazut daca noul buton va fi disponibil global pentru utilizatori, sau Apple il va oferi doar in anumite tari.

Indiferent de decizie, aceasta este prima oara de la implementarea Control Center in iOS cand Apple adauga un toggle nou pentru utilizatori si din pacate nu este cel pentru dezactivarea conexiunii de internet, ci unul pentru functia Night Shift care este dificil de accesat in alte conditii.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre decizia Apple ?

 • m3

  In loc sa pună date celulare ei pun ceva inutil

 • alex

  Asa este, ar trebui pus pt date celulare

 • Apple

  E ok asa.. Apple e apple, nu e android

 • ionel

  Eu doar pt cc settings imi fac jailbreak,acolo e opțiunea pt date celulare si multe altele

 • berty

  Ce sa faci cu butonul pt date celulare in control center ? E mai mult decat simplu, in momentul in care ai net+wifi on, ramane conectat pe wifi, in momentul in care nu mai esti in raza wifi ului, intra 3g-ul, revi in raza wifi-ului, se conecteaza pe wifi, mai simplu de atat nu cred ca exista ? :)))

 • doar ca atunci cand exranul se inchide se si deconecteaza de la wifi

 • dominic

  In plus ramai conectat pe 3g daca nu comuti manual pe 2g ceea ce termina bateria mai repede. Un astfel de shortcut ar fi mai mult decat binevenit

 • Attilar1

  @Ionel pentru a ajunge ușor la meniul de date folosesc Launcer with notification center widgets din appstore, este pe bani dar merita si nu mai trebuie sa faci jail, acolo poți sa dezactivezi si GPS etc

 • sawrl

  eeee…se deconecteaza pe dracu’ … si cum se face ca primesti notificarile realtime atunci cand esti conectat doar pe WiFi si ai datele mobile oprite??? de unde isi ia netul daca s-a deconectat wifi-ul cand s-a stins ecranul?

 • Face verificari la anumite intervale de timp daca ai doar wi-fi, in rest are netul de la date si cand se aprinde ecranul se conecteaza direct la wifi.

 • sawrl

  am specificat ami sus scenariul cand nu am datele mobile pornite!

 • sawrl

  2g e istorie; si nu castigi mare lucru; testat! de ce sa ne intoarcem in timp cand curand vom avea 5g??? auzi sa tii telefonul pe 2g ?!